Playboy: Πρώην κουνελάκι περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε δίπλα στον Χιου Χέφνερ
1 year, 7 months ago
6

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα γίνονταν στην κρεβατοκάμαρα του μεγιστάνα

Ατελείωτα πάρτι, σέξι γυναίκες, χλιδή, πολυτέλεια και λάμψη. Η εμβληματική βίλα του Χιου Χέφνερ φαινόταν πως ήταν ο «επίγειος παράδεισος» για τα κουνελάκια.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως οι Playmates ζούσαν, δίπλα στον πρώην ιδιοκτήτη και ιδρυτή του Playboy, έναν εφιάλτη που δεν είχε τέλος.

Όταν τα φώτα έσβηναν, υπέφεραν. Εξευτελισμοί, εκβιασμοί και ταπεινώσεις, συνέθεταν το σκηνικό της «Playboy Mansion» του διάσημου επιχειρηματία και εκδότη.

  • Διαβάστε επίσης: Playboy: Κουνελάκι αποκαλύπτει τους παράξενους κανόνες που είχε θέσει ο Χέφνερ στην βίλα

«Ένιωθα τόσο χυδαία και τόσο χρησιμοποιημένη»

Οι Μπρίτζετ Μάρκουαρντ και Χόλι Μάντισον, πρώην κουνελάκια και πρωταγωνίστριες του «The Girls Next Door», «σπάνε» τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν όσα γίνονταν στην κρεβατοκάμαρα του μεγιστάνα.

Όπως περιγράφουν, ο Χέφνερ είχε ένα χαρέμι και έκανε τις γυναίκες να αισθάνονται σαν «κομμάτια κρέατος», ενώ κατά τη διάρκεια οργίων τους έδινε ναρκωτικά.

«Μπήκαμε μέσα στην κρεβατοκάμαρά του και ήταν απλώς η καταστροφή», λένε.

«Τα φώτα ήταν σβηστά και υπήρχαν μόνο δύο γιγάντιες οθόνες τηλεόρασης που έπαιζαν πορνό… Υπάρχουν τόσα σκουπίδια», αναφέρει η Μάρκουαρντ και επιμένει ότι η έπαυλη είναι στοιχειωμένη.

«Στο δωμάτιό υπήρχαν δονητές σε όλο το κρεβάτι. Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει δονητή πριν», παραδέχεται.

Η Μάντισον, από την πλευρά της παρομοιάζει τον Χέφνερ με έναν «θησαυριστή». Με κάποιον που πάσχει από μια ψυχολογική διαταραχή, που τον αναγκάζει να συλλέγει και να αποθηκεύει αντικείμενα, καταναγκαστικά και υπερβολικά.

«Φαντάσου να νομίζεις ότι είσαι τόσο μεγάλος παίκτης και να φέρνεις όλα αυτά τα κορίτσια στο σπίτι και το δωμάτιό σου να μοιάζει με s-t. Είναι η πιο εκκεντρική εκδοχή, κάποιου με το στρώμα στο πάτωμα και μια αφίσα Pulp Fiction», λέει στη nypost.

Όσον αφορά την πρώτη φορά που έπεσε στο κρεβάτι του μεγιστάνα μαζί με τις άλλες γυναίκες, θυμάται: «Σκέφτηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να δω τι συνέβαινε, να δω αν ένιωθα άνετα με αυτό. Θυμάμαι ότι ένιωθα τόσο χυδαία και τόσο χρησιμοποιημένη. Ήμουν απλά ένα ακόμα “κομμάτι κρέας” κάτω από τα σεντόνια του».

Η ίδια στο ντοκιμαντέρ «The Secret Life of Playboy» κάνει λόγο για σεξουαλική κακοποίηση των μοντέλων και τονίζει: «Ήταν πραγματικά αηδιαστικό για μένα που ο Χεφ δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει προστασία. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν μία που θα έκανε σεξ, χωρίς πραγματικά να το θέλει. Ένιωσα ταπεινωμένη από αυτό».

Η Μάρκουαρντ επισημαίνει ότι συμμετείχε αναγκαστικά στα όργια και περιγράφοντας την εμπειρία της στην έπαυλη, σημειώνει: «Αισθάνομαι ότι το “κακό” είναι ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω γιατί απλώς ένιωθα τρελή και ένιωθα μοναξιά. Ένιωθα σαν να ήμουν μόνη σε όλη αυτή την έπαυλη… Δεν είχα ιδέα τι να κάνω και απλώς ένιωθα άσχημα, σαν να ήθελα να κάνω εμετό».

in.gr