Plus size: Βρήκαμε τα ωραιότερα brands που καλύπτουν με τα μεγέθη τους κάθε ξεχωριστή σιλουέτα
1 year, 6 months ago
6

Λένε πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Και με αυτό, όχι απλά θα συμφωνήσουμε, αλλά θα το πάμε και λίγο παρακάτω κιόλας, προκειμένου να πούμε πως και τα κιλά είναι απλά ένας αριθμός. Ένας αριθμός που δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν. Πόσο μάλλον να περιορίζει μια γυναίκα μέσα σε άκομψα ρούχα που διαιωνίζουν στερεότυπα. Κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τα κιλά της, έχει δικαίωμα στη μόδα πια. Τα brands που διαθέτουν plus size νούμερα πλέον είναι πολλά κι εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο chic, τα πιο εναλλακτικά και τα πιο υπέροχα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο.

Old Navy

Το δημοφιλές brand ξεκίνησε μια νέα σειρά με το όνομα BODYQUALITY, προσφέροντας στους καταναλωτές του τη δυνατότητα να αναδείξουν τη σιλουέτα τους, όποια κι αν είναι αυτή. Τα νούμερα του ξεκινάνε από το XS έως και το 4XL και καλύπτουν τόσο το καθημερινό ντύσιμο, όσο και το loungewear.

Nordstrom

Σίγουρα το brand είναι γνωστό για τα υπέροχα παπούτσια και τις τσάντες που διαθέτει, αλλά η Nordstrom περιλαμβάνει επίσης κι ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στις γυναίκες με καμπύλες. Και είναι όντως υπέροχο!

Honore

Κομψά κοστούμια, sleek δημιουργίες και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους διαθέτει το brand που αποθεώνει με τον πιο μοναδικό τρόπο τις καμπύλες, τις plus size γυναίκες και τα πιο juicy σώματα.

ASOS

Ένα ακόμα διάσημο highstreet brand το οποίο όχι απλά φιλοξενεί τα πιο σύγχρονα ρούχα στις πιο οικονομικές τιμές, αλλά έχει και μεγάλη ποικιλία σε νούμερα. Από το πιο petite size μέχρι και το πιο plus!

Djerf Avenue

Η Σκανδιναβή influencer Matilda Djerf διαθέτει πια το δικό της brand, το οποίο όχι μόνο δεν περιορίζεται σε νούμερα, αλλά και το οποίο σέβεται το κάθε γυναικείο σώμα με τρόπο μοναδικό. Αγκαλιάζοντάς το με ρούχα που φτιάχτηκαν για το αναδείξουν κι όχι για να το κρύψουν.

Mango

Αν λατρεύετε την αισθητική των Zara, αλλά ποτέ δεν βρίσκετε νούμερο στα ρούχα τους, τότε τα Mango αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Σοφιστικέ και casual chic διαθέτουν νούμερα που καλύπτουν κάθε σωματότυπο και ένα τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες με καμπύλες.

Eloquii

Εκεί που οι τελευταίες τάσεις της μόδας συναντούν την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων. Ένα brand που μπορεί να χτίσει μια ολόκληρη γκαρνταρόμπα και να σας κάνει να ξεχωρίσετε με κομμάτια που αλλού δύσκολα θα βρίσκατε!