Πολλά χρόνια μικρότερός της: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη
1 year, 11 months ago
6

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με την μικρή τους κόρη, με την παρουσιάστρια να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό προβαίνει σε αναρτήσεις για τον σύντροφό της, ενώ στο παρελθόν είχε αποκαλύψει για την γνωριμία τους αναφέροντας:

«Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που κλασσικά βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που κλασσικά προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ και ταινία. Από εκείνα τα βράδια που κλασσικά έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά και από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ξανά… έτσι λοιπόν και βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο κλασσικό βράδυ και για τον @psycho_25 … και μάντεψε τι..; Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική και κόσμο… πολύ κόσμο… και απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως και ο άλλος… και κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε».

 

 

Υπενθυμίζουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη στις 13 Απριλίου του 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, την Αλεξάνδρα ενώ λίγους μήνες το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι έχει αρκετά χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1978 είναι 43 ετών και περνάει 5 χρόνια τον Θοδωρή Μαροσούλη.

 

 

 

enimerotiko.gr