Πολύ πριν την Αθηνά Τσιλύρα: Ο 1ος άγνωστος γάμος του Σπύρου Παπαδόπουλου, με κόρη ιερέα στα 25 του
1 year, 10 months ago
6

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μία από τις σπάνιες φορές που έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει πως είχε παντρευτεί πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 25 ετών.

 

Αυτό που είναι γνωστό είναι ο γάμος του Σπύρου Παπαδόπουλου με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα, με την οποία χώρισαν το 2015.

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μιλώντας στο Mega, για την έννοια του γάμου, είχε αναφέρει: «Ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου και έχω κάνει δύο γάμους, είμαι εναντίον των μεγάλων σχέσεων και έχω κάνει δύο πολύ μεγάλες αλλά ιδεολογικά είμαι εναντίον, προτιμώ να είμαι μόνος μου. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει και άλλος γάμος. Ούτε ξέρω πως γινόταν και παντρευόμουν, ίσως για το χατίρι των συγγενών».

Σπύρος Παπαδόπουλος

 

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστο γάμος σε ηλικία 25 ετών

Σε συνέντευξη στο bovary, είχε αποκαλύψει πως ο πρώτος του γάμος έγινε όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 25 ετών: «Μου το είχε πει ο παπά Γιώργης ο Πηρουνάκης, με τον οποίον είχαμε στενή σχέση, είχα παντρευτεί την μικρή του κόρη (στα 25 μου είχα κάνει έναν πρώτο γάμο) και τον θαύμαζα πολύ. Δεν είχα πίστη κι εκείνος ποτέ δεν προσπάθησε να με αλλάξει. Μου έλεγε “κάνε ό,τι θέλεις αγόρι μου, αρκεί να είσαι ελεύθερος. Μην μπεις κάτω από καμία στέγη και θεωρήσεις ότι αυτή η στέγη θα σου προσδώσει εσένα χαρακτηριστικά”. Μου το είπε τόσο γλυκά, όχι σαν κήρυγμα, και με έπιασε. Μετά το είδα και μόνος μου, στην ζωή».

«Η οικογένεια δεν μου ταιριάζει. Οταν ήμουν οικογενειάρχης όμως ήμουν δακτυλοδεικτούμενος. Και το έκανα γιατί είμαι άνθρωπος του καθήκοντος. Σκέφτομαι πολύ, είμαι ενοχικός. Με τον γιο μου έχω μια καλή σχέση. Πιο πολύ εμείς δυσκολευτήκαμε, η Αθηνά (σ.σ. Τσιλύρα, πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του) κι εγώ, σε σχέση με τη δουλειά μας, παρά εκείνος. Μας έσωσε και το επώνυμο, αλλά κάναμε πολλή δουλειά, σε λεπτομέρειες. Δεν έλεγα ποτέ πάω στο γύρισμα, έλεγα πάω στην δουλειά. Σχεδόν δεν ήξερε τι δουλειά κάνω, ούτε τηλεόραση βλέπαμε. Μια φορά με είδε στον «Εκατομμυριούχο» και νόμιζε ότι αυτή είναι η δουλειά μου..» πρόσθεσε.

enimerotiko.gr