Πώς θα αποφύγεις το φριζάρισμα των μαλλιών τις βροχερές ημέρες
5 months, 13 days ago
6

‘Εχουμε αρκετούς λόγους να μη θέλουμε να βγούμε από το σπίτι όταν ο καιρός είναι βροχερός.

Ένας από αυτούς είναι και τα μαλλιά μας, τα οποία με την υγρασία φριζάρουν και μπορεί να καταστρέψουν κάθε μας εμφάνιση. Είτε είστε φίλες του κομμωτηρίου είτε του DIY χτενίσματος, είναι κρίμα ο κόπος και τα χρήματά σας να πάνε χαμένα για λίγες (ή και περισσότερες) σταγόνες βροχής. Ευτυχώς δεν είναι όλα στη ζωή άσπρο ή μαύρο και οι λύσεις, ειδικά στο beauty κομμάτι, είναι αρκετές και σωτήριες. 

Τα tips που ακολουθούν θα σας φανούν ιδιαίτερα χρηστικά, καθώς απαιτούν ελάχιστο χρόνο και εξαφανίζουν το φριζάρισμα από τα μαλλιά.

Αγαπημένο Conditioner

Είναι ένα προϊόν που περιέχει απαραίτητα συστατικά και φυσικά έλαια, τα οποία είναι κατά του φριζαρίσματος. Δοκιμάστε λοιπόν ένα γρήγορο λούσιμο μόνο με conditioner!

Pantene Foam Conditioner Repair ProtectPantene Foam Conditioner Repair Protect

Αρκεί να τα βρέξετε ελαφρώς

Είναι ίσως το πιο εύκολο tip. Δοκιμάστε να βρέξετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να τα χτενίσετε με την κλασσική τσατσάρα που έχει λίγα δόντια.

Θα βάζατε κρέμα σώματος στα μαλλιά σας;

Μπορεί να ακούκεται περίεργο κι όμως η κρέμα σώματος μπορεί να κάνει καλό και στα μαλλιά σας. Εφαρμόστε ελάχιστη στα χέρια σας και απλώστε την στις άκρες και στις πιο ατίθαζες, φριζαρισμένες τούφες. Απόφυγετε σε κάθε περίπτωση ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας.

Το σωτήριο dry shampoo

Είναι ένα προϊόν που δεν το χρησιμοποιούμε μόνο όταν τα μαλλιά μας είναι λαδωμένα. Δοκιμάστε το και τις ημέρες που είναι ατίθασα. Ψεκάστε το στις ρίζες και στα σημεία που τα μαλλιά δε στρώνουν και θα δείτε άμεσα αποτέλεσμα.

Bumble and bumble Pret-a-Powder Tres Invisible Dry ShampooBumble and bumble Pret-a-Powder Tres Invisible Dry Shampoo

Διαβάστε ακόμη: Wine hair: H νέα τάση για πλούσιο και μεθυστικό χρώμα στα μαλλιά το φθινόπωρο