Πρεμιέρα για το Revenge body! Πώς ξεκίνησε η εκπομπή της Ιωάννας Λίλη;
1 year, 21 days ago
6

Η πρεμιέρα του Revenge Body με την Ιωάννα Λίλη είναι γεγονός! Η παρουσιάστρια ξεκίνησε δυναμικά τη νέα της εκπομπή στο Open και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό.

«Είμαι η Ιωάννα Λίλη και μαζί θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης που θα κρατά δύο μήνες. Άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να πάρουν την εκδίκησή τους θα αφεθούν στα χέρια των ειδικών.

Η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Το αντίθετο. Είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να κερδίσουν αυτό που τους αξίζει. Γνωστοί γυμναστές θα τους βοηθήσουν για να φτιάξουν τη φυσική τους κατάσταση, διάσημοι διατροφολόγοι θα τους δείξουν το δρόμο της σωστής διατροφής, που σε συνεργασία με μία ομάδα μακιγιέρ, στυλίστες και κομμωτών, θα προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Μετά την κούραση και την προσπάθεια έρχεται η ανταμοιβή, η οποία είναι η αποκάλυψη του αποτελέσματος στο άτομο που ο κάθε καλεσμένος θέλει να εκδικηθεί.

Το Revenge Body ξεκινά!», αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το περιεχόμενο της εκπομπής.

Στο πρώτο επεισόδιο πρόκειται να δούμε δύο ιστορίες γυναικών, οι οποίες θέλουν να χάσουν βάρος για τους δικούς τους λόγους.

Δείτε πως έκανε πρεμιέρα η εκπομπή.