Πρίγκιπας Harry: «Γεννήθηκα για να είμαι ο δωρητής οργάνων στον William» – Συντετριμμένος ο πρίγκιπας της Ουαλίας
1 year, 3 months ago
6

Τα βαθιά προβλήματα που έχει ο πρίγκιπας Harry με την οικογένειά του αποκαλύπτονται στην αυτοβιογραφία του.

Τα προβλήματα αυτά πηγάζουν, όπως φαίνεται, από το γεγονός ότι είναι ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της Diana, ενώ ο αδελφός του είναι αυτός που θα ανέβει στον θρόνο ως ο πρώτος γιος. Ο Δούκας του Σάσεξ προχωρεί στη διατύπωση αρκετών σοκαριστικών ισχυρισμών για τον αδελφό του, πρίγκιπα William, οι οποίοι αναδεικνύουν την ανταγωνιστική σχέση μαζί του.

Όπως γράφει στο “Spare”, ο Harry μεγάλωσε γνωρίζοντας ότι υπήρχε για να προσφέρει στον μεγαλύτερο αδελδό του κάποιο όργανο σε περίπτωση που το χρειαζόταν. “Ήρθα σ’ αυτόν τον κόσμο σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στον Willy”, είπε, υποστηρίζοντας ότι οι γονείς και οι παππούδες του ακόμη αναφέρονταν στον αδελφό του και τον ίδιο ως “τον διάδοχο και τον εφεδρικό” αντίστοιχα, για συντομία. Περιέγραψε τη ζωή του ως μια “αποστολή να προσφέρει τρόπο περισπασμού ή πηγή ψυχαγωγίας και, σε περίπτωση ανάγκης, ένα ‘ανταλλακτικό’“, όπως νεφρό, μετάγγιση αίματος ή μυελό των οστών.

Ο Harry, που είναι δύο χρόνια μικρότερος από τον William, υπογράμμισε πως η ιδέα του “διαδόχου” και του “εφεδρικού” έχει ενισχυθεί ολόκληρη τη ζωή του. Είπε πως η ιδέα ότι ήρθε στον κόσμο μόνο σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε στον William, ήταν “πολύ ξεκάθαρη” από νεαρή ηλικία και “ενισχύθηκε τακτικά” σε όλη του τη ζωή.

Ο Harry γράφει στο βιβλίο του ότι ήταν 20 ετών άκουσε μια ιστορία για λόγια που υποτίθεται ότι είπε o πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, στη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, την ημέρα της γέννησής του. Ο βασιλιάς φέρεται να είπε στη σύζυγό του: “Υπέροχα! Μου έδωσες ήδη έναν διάδοχο και έναν εφεδρικό. Έκανα τη δουλειά μου.

Ο Harry προχωρεί, επίσης, σε πολλές εκρηκτικές αποκαλύψεις για τον αδελφό του, περιλαμβανομένης και της αμήχανης πρώτης συνάντησης με τη Meghan Markle, καθώς ο William αιφνιδιάστηκε από την αγκαλιά που του έκανε η σύντροφος τότε του Harry. O Δούκας του Σάσεξ περιέγραψε τη στιγμή ως “κλασική σύγκρουση πολιτισμών”

Όπως σημειώνει, ο ίδιος και η Meghan περπάτησαν από το Νότιγχαμ Κότατζ όπου διέμεναν στην έκταση του Παλατιού του Κένσινγκτον έως το διαμέρισμα 1Α του Wiliam και της Kate. Ο Harry παραδέχθηκε πως ήταν πιο νευρικός που η κοπέλα του θα γνώριζε τον αδελφό του από οποιονδήποτε άλλον.

Σύστησα τη Meg, που έγειρε και τον αγκάλιασε, κάτι που τον φρίκαρε. Οπισθοχώρησε.” Ο πρίγκιπας Harry είπε ότι ο αδελφός του συνήθως δεν αγκάλιαζε κάποιον που δεν γνώριζε. Αντίθετα, αυτός ήταν ο τρόπος της Μeghan να χαιρετά αγνώστους.

Ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας William είναι συντετριμμένος και δεν μπορεί να συγχωρήσει τον αδελφό του για όσα γράφει στο βιβλίο του. Σημειώνεται ότι ο Harry περιγράφει δύο περιστατικά όπου ο William ήταν έξαλλος μαζί του.

Στο πρώτο περιστατικό, το 2019 ο William φέρεται να ήταν εξοργισμένος και να τον έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει και σπάσει το μπολ του σκύλου και κομμάτια να του προκαλέσουν αμυχές. Το δεύτερο περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε τον Απρίλιο του 2021 μετά την κηδεία του παππού τους, Φίλιππου, όπου ο πρίγκιπας της Ουαλίας κατηγορείται ότι άρπαξε τον Harry από το πουκάμισό του φωνάζοντας.

Η Katie Nicholl του Vanity Fair είπε στο Page Six, επικαλούμενη τις πηγές της, ότι “ο William είναι συντετριμμένος απ’ όσα έχει κάνει ο Harry… η βασιλική οικογένεια έχει εκπλαγεί από τις λεπτομέρειες που αναφέρονται και από το πόσο μακριά το έχει πάει.”

Πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να συμφιλιωθούν τα αδέλφια, ενώ σημείωσε ότι “είναι πραγματικά σαν να έχει ξεπεραστεί μια γραμμή.” Επίσης, οι φίλοι του πρίγκιπα William λένε πως ο Harry ξέρει πως ο αδελφός του δεν θα απαντήσει σε τίποτα απ’ ό,τι τον κατηγορεί στο βιβλίο του.

instyle.gr