Πρίγκιπας Harry: Ο καυγάς με τον πρίγκιπα William μετά την κηδεία του παππού τους – O μυστικός κωδικός για την Diana
1 year, 3 months ago
6

Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει το περιστατικό με τον αδελφό του πρίγκιπα William, μετά την κηδεία του παππού τους πρίγκιπα Φίλιππου με αφορμή τη συνέντευξη του Δούκα του Σάσεξ και της συζύγου του Meghan Markle στην Oprah Winfrey.

Ο Harry περιγράφει στην εκρηκτική αυτοβιογραφία του ότι ο William τον άρπαξε από το πουκάμισο δύο φορές σε άγριο καυγά μπροστά στον πατέρα τους, μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021. Σημειώνει ότι ο αδελφός του φώναζε και πραγματικά έβγαζε ατμούς όταν του όρμησε στη διάρκεια της διαμάχης τους. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας λέγεται ότι τότε χρησιμοποίησε τη μυστική κωδική φράση που είχαν τα δύο αδέλφια για την πριγκίπια Diana και μετά αγκάλιασε τον Harry λέγοντάς του; “Σ’ αγαπώ” και “θέλω να είσαι ευτυχισμένος”.

Οι λεπτομέρειες από τον καυβγά έρχονται στη δημοσιότητα αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Harry υποστηρίζει στην αυτοβιογραφία του ότι ο αδελφός του τον έσπρωξε άγρια με αποτέλεσμα να πέσει στο μπολ του σκύλου που θρυμματίστηκε και τα κομμάτια του προκάλεσαν αμυχές στην κουζίνα του σπιτιού του στην έκταση του Παλατιού του Κένσινγκτον το 2019.

Τώρα, στην αυτοβιογραφία αναφέρεται και σε δεύτερο περιστατικό όπου ο αδελφός του εξερράγη ενώ επέστρεφαν στο Φρόγκμορ Κότατζ μετά την κηδεία του παππού τους, στις 17 Απριλίου 2021.

Ο Harry, ο William και ο Κάρολος φέρεται να συζητούσαν τη συνέντευξη των Σάσεξ στην Oprah πριν από έναν μήνα. Ο Harry υποστηρίζει ότι προσπαθούσε να μιλήσει για τους ισχυρισμούς σχετικά με το bullying εναντίον της Meghan, αλλά ο πατέρας του και ο αδελφός του δεν τον άκουγαν. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο William “έβγαζε ατμούς” και του όρμησε ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί. “Κούνησα το χέρι μου, αηδιασμένος, αλλά εκείνος μου όρμησε, με άρπαξε από το πουκάμισο. “Άκουσέ με Ηarold” του είπε όπως γράφει ο Harry στο βιβλίο του, σύμφωνα με τη Sun. “Τραβήχτηκα μακριά, αρνήθηκα να τον κοιτάξω κατάματα. “Άκουσέ με, Harold, άκουσέ με! Σ’ αγαπώ, Harold! Θέλω να είσαι ευτυχισμένος” γράφει ο Harry που υποστηρίζει ότι απάντησε: “Σ αγαπώ κι εγώ αλλά το πείσμα σου είναι απίστευτο!”

Ο Δούκας του Σάσεξ φέρεται να τραβήχτηκε μακριά, αλλά ο William υποτίθεται ότι τον “άρπαξε ξανά” και τον “γύρισε προς το μέρος του” ώστε οι δυο τους να έχουν οπτική επαφή. Και τότε ο William χρησιμοποίησε τον αποκαλούμενο “μυστικό κωδικό” και ορκίστηκε στη ζωή της πριγκίπισσας Diana ότι οι προθέσεις του ήταν γνήσιες, γράφει ο Harry που προσθέτει ότι ο αδελφός του είπε: “Harold, πρέπει να με ακούσεις! Απλώς θέλω να είσαι ευτυχισμένος. Harold, ορκίζομαι, ορκίζομαι στη ζωή της μανούλας”. “Σταμάτησε. Σταμάτησα. Ο μπαμπάς σταμάτησε. Είχε φτάσει εκεί. Θα χρησιμοποιούσε τον μυστικό κωδικό, τον παγκόμσιο κωδικό. Από τότε που ήμασταν αγόρια, αυτές οι τρεις λέξεις έπρεπε να χρησιμοποιηθούν μόνο σε περιόδους ακραίας κρίσης”.

Ο Δούκας υποστήριξε ότι ο αδελφός του “δεν ήταν έτοιμος να δεχθεί την ήττα του” και υποστήριξε ότι “ήταν εντελώς άρρωστος και κουρασμένος” από τις εντάσεις ανάμεσά τους. Ο William φέρεται να επανέλαβε: “Σου το ορκίζομαι τώρα στη ζωή της μαμάς ότι απλώς θέλω να είσαι ευτυχισμένος”. Ο Harry υποστηρίζει ότι έσπασε η φωνή του και μαλακά είπε στον William: “Δεν νομίζω ότι το κάνεις” και ο μεγαλύτερος αδελφός φέρεται να τον αγκάλισε και να του είπε “Σ’ αγαπώ”.

instyle.gr