Πρίγκιπας Κάρολος – Ανησυχούσε μην γεννηθεί μαύρο το παιδί της Μέγκαν και του Χάρι
2 years, 4 months ago
6

Σύμφωνα με τον Christopher Andersen και το βιβλίο “Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan” το οποίο έχει καλά κρυμμένες πληροφορίες από το Παλάτι, το πρωινό της 27ης Νοεμβρίου 2017.

Kαθώς ο πρίγκιπας Κάρολος καθώς έπαιρνε το πρωινό του με την δούκισσα της Κορνουάλης της ψιθύρισε: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους».

Η Καμίλα έκπληκτη με την ερώτηση του συζύγου της, απάντησε: «Φυσικά, θα είναι πανέμορφα, είμαι σίγουρη». Ο πρίγκιπας της Ουαλίας χαμήλωσε τη φωνή του και συνέχισε: «Εννοώ, ποιο νομίζεις πως θα είναι το χρώμα της επιδερμίδας τους;».

 

Η Μέγκαν είχε αποκαλύψει στην Όπρα πως στη βασιλική οικογένεια υπήρξε ανησυχία για το χρώμα του μωρού που θα έφερνε στον κόσμο όταν εκείνη ήταν έγκυος στον Άρτσι. «Υπήρξαν ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του όταν θα γεννηθεί… Επρόκειτο για συζητήσεις που η οικογένεια είχε με τον Χάρι», είχε δηλώσει η δούκισσα του Σάσεξ στην Όπρα.

 

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου, πάντως, σχολίασε στην New York Post ότι «οι ισχυρισμοί του συγγραφέα είναι προϊόν φαντασίας και δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού».

in.gr