Πριγκίπισσα Σαρλίν – Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της – Πώς απαντά ο πρίγκιπας Αλβέρτος
2 years, 7 months ago
6

Εντείνεται η αγωνία των θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας του Μονακό για την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η 43χρονη πρώην Ολυμπιονίκης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα έργο τέχνης για την Παγκόσμια Ημέρα Ρινόκερων και οι followers της βρήκαν την ευκαιρία να την ρωτήσουν εάν είναι καλά.

«Πριγκίπισσα, είσαι καλά;» έγραψε ένα χρήστης. Ένας άλλος ανέφερε: «Ελπίζω να είσαι καλά, πριγκίπισσα Σαρλίν».

Είναι θέμα υγείας ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Η πριγκίπισσα Σαρλίν τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη Νότια Αφρική. Πήγε εκεί για ένα σύντομο ταξίδι, ωστόσο αρρώστησε και ήταν αδύνατο να επιστρέψει στην πατρίδα της. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι τις προηγούμενες ημέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στο Μονακό μέχρι τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, οι φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον πρίγκιπα Αλβέρτο οργιάζουν. Μάλιστα, τα ξένα δημοσιεύματα λένε πως αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται ακόμα στην Αφρική και όχι η υγεία της.

Φίλη της στο περιοδικό People δηλώνει πως η πριγκίπισσα θεωρεί τον εαυτό της «προστάτη των κληρονόμων του θρόνου και όχι μέλος βασιλικής οικογένειας».

«Θεωρεί τον εαυτό της προστάτιδα των κληρονόμων και όχι πριγκίπισσα του Μονακό. Ένιωσε μέλος της βασιλικής οικογένειας μόνο όταν έφερε στον κόσμο τα δίδυμά παιδιά της, που της παρείχαν ένα ‘είδος ασφάλειας’. Είναι πολύ προστατευτική, προσπαθεί να αποφύγει διάφορες εκδηλώσεις προκειμένου να είναι με τα παιδιά της και διασφαλίζει ότι ζουν μια σχεδόν φυσιολογική ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

 

Πώς απαντά στις φήμες ο πρίγκιπας Αλβέρτος;

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, από την μεριά του, διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να χωρίζει με την πριγκίπισσα και τονίζει πως «η Σαρλίν δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου. Ήταν αποκλειστικά και μόνο ένα ιατρικό θέμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει».

Επίσης, σημειώνει ότι σύντομα θα επιστρέψει στο παλάτι. Λέει αλήθεια ή κρύβει κάτι;

 

in.gr