Πρώην παίκτρια του Survivor «πυρπολεί» το Instagram
2 years, 10 months ago
6

Μπορεί πλέον να παρακολουθούμε με αγωνία τις καθημερινές εξελίξεις στο Survivor 4, πριν λίγα χρόνια ωστόσο, η πρώην παίκτρια του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης Ελισάβετ Δοβλιατίδου βίωσε τη δική της αξέχαστη εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

Ακολούθησαν μεγάλες αλλαγές στη ζωής της, με πιο πρόσφατες την είδηση της εγκυμοσύνης της αλλά και τον γάμο με τον άνδρα της ζωής της.

Μέσα από το instagram μάλιστα, η ίδια μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για το παιδάκι που περίμενε.

Η πρώην παίκτρια του Survivor λίγο μετά τον γάμο της, έγινε μανούλα, ολοκληρώνοντας έτσι την προσωπική της ευτυχία.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου παραμένει διαρκώς ενεργή στα social mediα, όπου και μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμές τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή.

 

 

 

 

Tο μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με την ίδια να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση της γέννησης του πρώτου της παιδιού δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο.

Λίγες μόλις μέρες πριν γεννήσει, η Ελισάβετ είχε πάρει μόνο επτά κιλά και κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως θα δείτε και εσείς το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και τίποτα δεν μαρτυρά ότι πριν από λίγο διάστημα ήταν έγκυος…

 

in.gr