Προκλητικό twerking δίπλα σε πισίνα γεμάτη παιδιά – Σάλος στα social media
1 year, 5 months ago
6

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση βίντεο στο Instagram στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα με μπικίνι να κάνει twerking δίπλα ακριβώς σε μια πισίνα μέσα στην οποία βρίσκονταν μικρά παιδιά.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα, η οποία φοράει ένα κόκκινο «καυτό» μπικίνι, να παίρνει προκλητικές πόζες πιθανότατα μπροστά σε μια κάμερα για να αναρτήσει το υλικό στα social media. Μαζί της είναι μία ακόμα γυναίκα, με επίσης μικροσκοπικό μπικίνι, που ποζάρει στο κινητό.

 

«Σώστε τα παιδιά μας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram ο χρήστης που κατέγραψε το περιστατικό χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πού και πότε συνέβη αυτό.

«Ζούμε σε πολύ περίεργες στιγμές» έγραψε ένας χρήστης σχολιάζοντας το βίντεο. «Όσοι κάνουν τέτοια πράγματα δημόσια και μπροστά σε παιδιά θα πρέπει να συλλαμβάνονται για προσβολή της δημοσίας αιδούς» σχολίασε ένας δεύτερος. «Τέτοια πράγματα είναι γελοία και αηδιαστικά» σχολίασε ένας τρίτος.

Δεν έλειψαν, ωστόσο, και τα σχόλια υπεράσπισης της γυναίκας που έκανε το twerking με ορισμένους να σημειώνουν ότι τα παιδιά δεν ασχολήθηκαν ποτέ μαζί της. Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι το μόνο που θα έπρεπε να αλλάξει ίσως να ήταν η τοποθεσία.

protothema.gr