Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έφαγα ένα χαστούκι στη μούρη»
2 years, 5 months ago
6

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λες τώρα», με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί «Πάρτι Γενεθλίων» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

Αναφερόμενος στα «επικά» πάρτι που συνήθιζε να κάνει, ο αγαπημένος ηθοποιός υπογράμμισε «τα πάρτι που έκανα στο σπίτι που μέναμε κοντά στην Λούτσα ήταν αξέχαστα. Το παιχνίδι έξω στον χωματόδρομο μας έφερνε κοντά».

Οι γονείς του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη δεν τον μεγάλωσαν με απωθημένα

Σχετικά με την οικογένεια, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης επεσήμανε «δυστυχώς ή ευτυχώς οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τεσσάρων ετών, έβλεπα τη μητέρα μου Χριστούγεννα και Πάσχα. Δεν μεγάλωσα με απωθημένα. Οι γονείς μου είναι ωραίοι άνθρωποι και παρότι χώρισαν βρήκαν μετά σπουδαίους συντρόφους».

 

Για τις δουλειές που έκανε πριν ακολουθήσει την υποκριτική, σημείωσε «έχω εργαστεί σε μπιτσόμπαρο, αλλά και ως πωλητής διαφημιστικών φυλλαδίων για την Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έφαγε χαστούκι όταν άκουσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όσον αφορά την πατρότητα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε ότι θα ήθελε «σαν τρελός» να γίνει πατέρας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας «στεναχωρήθηκα όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ».

 

enimerotiko.gr