“Βόμβα” στο Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής
2 years, 11 months ago
6

Τις τελευταίες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον Ηλία Μπόγδανο να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Έως τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όμως, στο ριάλιτι επιβίωσης έσκασε η “βόμβα” της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου είδαμε τον παίκτη των Μπλε να προαναγγέλλει μια σημαντική ανακοίνωση στο συμβούλιο του Νησιού που θα επηρεάσει τις εξελίξεις και στις δύο ομάδες.

 

Όπως όλα δείχνουν ο Τζέιμς θα ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, κάτι που επιβεβαίωσε με αναρτήσεις του στο Instagram και ο αδερφός του Mike.

Συγκεκριμένα ανέβασε δύο βίντεο από το συμβούλιο του Survivor, τα οποία συνόδευαν μερικά αποχαιρετιστήρια λόγια.

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Mike Καφετζής.

Γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει ο Τζέιμς

Όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του αδερφού του, ο Τζέιμς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς επειδή η παραγωγή ανακοίνωσε στους παίκτες την παράταση του ριάλιτι για άλλον έναν μήνα. Μένει να δούμε τι θα κάνει ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης.