Ράδιο Αρβύλα – Αφιέρωμα στους… ΑΜΑΝ τα καθάρματα με τον Σωτήρη Καλυβάτση
2 years, 2 months ago
6

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση των Ράδιο Αρβύλα και ειδικά του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο στην εκπομπή, να θυμηθούν τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Πόσο τυχαία είναι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στην οποία ο Αντώνης Κανάκης, μετέδωσε μέσω της εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα, βιντεάκια από το παρελθόν με τον Σωτήρη Καλυβάτση;

Μήπως παίζουν ρόλο, τα όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο; Ή πώς επίκειται επανασύνδεση; Μπορεί και τίποτα από τα δύο…

Οι αναφορές στο παρελθόν

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης, χρόνια τώρα δεν έκανε καμία αναφορά στον πρώην συνεργάτη του Σωτήρη Καλυβάτση, από την στιγμή δηλαδή που τα «έσπασαν» μέχρι και χθες Παρασκευή.

Ο Αντώνης Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση ξεκίνησαν το πρώτο Βινύλιο για το νέο έτος κάνοντας ένα αφιέρωμα στις αξέχαστες σειρές και εκπομπές της δεκαετίας του 90′.

Από το Βινύλιο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το αφιερωματικό απόσπασμα από την κωμική – σατιρική σειρά, ΑΜΑΝ η οποία προβλήθηκε για πολλά χρόνια στον ANT1.

Σε αυτό φυσικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε τον πρώτο λόγο, με τα βιντεάκια να… ρέουν άφθονα!

«Ήταν ένα πρόγραμμα το οποίο είχε απαιτητικά γυρίσματα. Κάθε εβδομάδα μπαίναμε στα σπίτια των τηλεθεατών για γυρίσματα. Μπορεί να έχουμε μπει και στο 60% των σπιτιών αυτής της χώρας και ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Μας άνοιγαν με χαρά την πόρτα τους για να κάνουν μέσα στα σπίτια τους οι ΑΜΑΝ γυρίσματα. Κάναμε ότι μπορούσαμε τότε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης από το παρελθόν, ξεσήκωσε τους τηλεθεατές…

Η αντίδραση του κόσμου

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο κόσμος και πιο συγκεκριμένα οι τηλεθεατές, από την στιγμή που ήρθαν στο φως όλα τα γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, άρχιζαν να βλέπουν με άλλο μάτι όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

 

Δείτε  κάποια σχετικά tweet:

 

 

 

Τα διαφορετικά σχόλια στο twitter

Τα βίντεο με τον Σωτήρη Καλυβάτση που έπαιξαν χθες μέσω της εκπομπής τους, οι Ράδιο Αρβύλα, όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν τον κόσμο να θυμηθεί τις παλιές εποχές.

Τα σχόλια στο twitter ήταν διαφορετικά.

 

 

in.gr