Ράδιο Αρβύλα : Δεν θα πιστεύετε πως ήταν ο Αντώνης Κανάκης το 1989 – Αγνώριστος με μακριά μαλλιά
3 years, 3 days ago
6

Ο Αντώνης Κανάκης εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάνει την επιτυχία την οποία και απέκτησε δίπλα στους φίλους, αλλά και στενούς του συνεργάτες.

Ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, συνθέτουν δίπλα στον Αντώνη Κανάκη την παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Μια εκπομπή η οποία με το πέρασμα των ετών, έχει κάνει τον κύκλο της στους μεγάλους ιδιωτικούς σταθμούς, ενώ φέτος βρίσκεται καθημερινά στο πρόγραμμα του Open.

Η Ράδιο Αρβύλα δίνουν ρεσιτάλ γέλιου καθημερινά και η επιτυχία τους αποδεικνύεται και στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης μετρά πλέον δεκαετίες στην τηλεόραση, ενώ φαίνεται πως γνωρίζει αρκετά καλά τα μικρά και μεγάλα μυστικά μιας πετυχημένης εκπομπής. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, η ομάδα του φροντίζει να ανανεώνει συχνά τη ροή και την θεματολογία της εκπομπής.

Αυτή τη φορά όμως τα throwback πλάνα από τις πρώτες εμφανίσεις των τεσσάρων ανδρών, δεν πέρασαν σίγουρα απαρατήρητα. Ο Αντώνης Κανάκης αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής, μας έδειξε σπάνια πλάνα από τα 90s.