Ράδιο Αρβύλα: Η «Δήμητρα Λιάνη» ιδρύει το πρώτο κόμμα με… πεθαμένους – Επικό βίντεο
1 year, 1 month ago
6

Έντονες φήμες που ήθελαν την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να ιδρύει το δικό της κόμμα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

Μπορεί η ίδια να απάντησε σε αυτές τις φήμες, ωστόσο οι φήμες και μόνο ήταν αρκετές για να εμπνεύσουν τους Ράδιο Αρβύλα για να φτιάξουν ένα επικό βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδρύει τελικά κόμμα η Δήμητρα Λιάνη; Η απάντησή της

Η… επική ιδέα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

Σε αυτό η «Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου» φαίνεται πως… αποφάσισε να παραχωρήσει στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του μία μεγάλη αποκλειστικότητα που θα αλλάξει το πολιτικό προσκήνιο της χώρας.

Σύμφωνα με… την ίδια ήρθε η ώρα να ιδρυθεί ένα νέο «ανδρεϊκό κόμμα», πιστό στα νάματα του σοσιαλισμού και των ιδεών του σπουδαίου ηγέτη με επικεφαλής τον ίδιο τον… Ανδρέα Παπανδρέου!

«Ιδρύεται η Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα, ένα κόμμα ανδρεϊκό. Δηλαδή, Ανδρέας και τα μυαλά στα κάγκελα. Θα συμμετέχουν ο Γιώργος Γεννηματάς, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και άλλοι» είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο Ράδιο Αρβύλα.

«Σαν καθαρόαιμοι ΠΑΣΟΚΟΙ όταν συναντήθηκαν ξανά έστησαν το πρώτο κόμμα, πραγματοποίησαν το πρώτο μεταθανάτιο συνέδριο στον ουρανό. Έχω ρητή εντολή να δημιουργήσω το πρώτο κόμμα με πεθαμένους σαν συνέχεια του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ» συμπλήρωσε.

Παρά τις πρώτες του ενστάσεις ο Αντώνης Κανάκης βρήκε την… ιδέα υποσχόμενη δεδομένου, όπως ισχυρίστηκε, ότι και με τους ζωντανούς πολιτικούς η Ελλάδα δεν είδε ποτέ χαΐρι.

Δείτε το επικό βίντεο

in.gr