Ράδιο Αρβύλα: Η έκτακτη ανακοίνωση του ANT1 για παύση της εκπομπής, προκάλεσε μούδιασμα σε χιλιάδες τηλεθεατές
21 days ago
6

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για την προσωρινή παύση που θα κάνει το «Ράδιο Αρβύλα» λόγω του Μουντιάλ που προβάλλεται από τον ANT1.

 

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής εξήγησε τις αλλαγές που αναμένονται στο πρόγραμμα του σταθμού και αποκάλυψε πότε θα ξαναβγούν στον «αέρα».

Αντώνης Κανάκης: Σταματά προσωρινά το «Ράδιο Αρβύλα»

«Aυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν το παιχνίδι, αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που θα γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα στο 8 με 9 που βγαίνουμε εμείς στον αέρα, να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

 

«Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας. Γιατί πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 20 επεισόδια. Μετά το Μουντιάλ είναι οι γιορτές, αλλά μάλλον θα τα πούμε το ’23, όταν τελειώσουν όλα αυτά» κατέληξε ο παρουσιαστής μιλώντας για την εκπομπή.

 

 Enimerotiko.gr