Ράδιο Αρβύλα: Ποιο είναι το μέλλον της εκπομπής – Το θρίλερ στις συζητήσεις του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1
2 years, 4 months ago
6

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έφεραν μεγάλη αναστάτωση τόσο στην ομάδα των “Ράδιο Αρβύλα” όσο και στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, από την Δευτέρα όταν άρχισε να γίνεται γνωστή η καταγγελία, υπήρξε ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και το κανάλι. Από την πρώτη στιγμή αποφασίστηκε η άμεση απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ωστόσο το “θρίλερ” ξεκίνησε το ίδιο βράδυ, μετά την εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης ήταν σοκαρισμένος και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Για τον λόγο αυτό ο παρουσιαστής επέμενε ότι δεν μπορούν να βγαίνουν σε αυτή την κατάσταση για να κάνουν ψυχαγωγική εκπομπή.

Το θρίλερ στις διαπραγματεύσεις συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα της Τρίτης όταν τελικά επικράτησε η άποψη ότι “δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, πρέπει να βγούμε”. Έτσι αποφασίστηκε η εκπομπή να βγει και χθες, Τρίτη, στον “αέρα”. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες δεν θα μεταδοθεί. Το ίδιο ισχύει και για το “Βινύλιο” την Παρασκευή.

Η εκπομπή αναμένεται να επιστρέψει πάλι στις οθόνες από το νέο έτος και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στις 10 Ιανουαρίου.