Ράδιο Αρβύλα: Θρίλερ με φαβορί τον ΑΝΤ1
2 years, 6 months ago
6

Σε «θρίλερ» μέχρι την τελευταία στιγμή εξελίσσεται η υπόθεση της νέας τηλεοπτικής στέγης των «Ράδιο Αρβύλα», που αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ο ΑΝΤ1 διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν διευθετηθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal, η συμφωνία έχει «κλειδώσει» και υπολείπονται μόνο οι υπογραφές.

Το «Ράδιο αρβύλα» προορίζεται για τη ζώνη των 20:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα με Πέμπτη) και διάρκεια λίγο πάνω από μία ώρα, κάτι που θα προκαλέσει τη μετακίνηση και άλλων προγραμμάτων.

Οι ανακατατάξεις λόγω… Ράδιο Αρβύλα

Αν τελικά οριστικοποιηθεί το deal του ΑΝΤ1 με τους «Ράδιο αρβύλα», η prime time θα ξεκινά πλέον στις 21:15 με το «Game of chefs», ενώ, αντίστοιχα, θα μετακινηθούν και οι «Αγριες μέλισσες» στις 22:15.

Η σειρά «Ηλιος» εξετάζεται να μετακινηθεί πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή, εναλλακτικά, θα πάρει τη θέση του ριάλιτι μαγειρικής στις 21:15. Η τετραήμερη παρουσία του «Ράδιο αρβύλα» στον ΑΝΤ1, μάλιστα, διαμορφώνει νέο τοπίο και για άλλα επερχόμενα προγράμματα του σταθμού.

Ράδιο Αρβύλα

Ενώ αρχικά προοριζόταν για το β’ μισό της σεζόν, άμεσα παίρνει μπρος το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με στόχο να βγει στον αέρα στα τέλη Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ο «Εκατομμυριούχος» θα μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 έως τις 21:15, καλύπτοντας δηλαδή το ίδιο slot με τους «Ράδιο αρβύλα».

Ηδη ξεκίνησε η προπαραγωγή με παραγγελία σκηνικών, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου. Και ενώ ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει «κλειδώσει» τους «Ράδιο αρβύλα», στο κάδρο της διεκδίκησης μπήκε τις τελευταίες εβδομάδες και ο Alpha. Το κανάλι είχε κάνει μια πρώτη κρούση στον Αντώνη Κανάκη το καλοκαίρι και επανήλθε τώρα με στόχο να καλύψει τα κενά στη βραδινή ζώνη, καθώς μετά το τέλος του «Bachelor» έχει ανοιχτό όλο το πρόγραμμα μετά τις 22:30.

Ο Alpha πρότεινε στους «Ράδιο αρβύλα» να βγαίνουν δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:30, που θα αυξηθούν σε τρεις από τον Ιανουάριο. Από την πλευρά του, ο Αντ. Κανάκης φέρεται να προτιμά τη ζώνη των 20:00 για τρεις εκπομπές την εβδομάδα, κάτι που εξετάστηκε, ωστόσο είναι μάλλον προβληματική για τον Alpha, που «χτίζει» την ώρα αυτή slot με κωμικές σειρές και θα χρειαστεί να κάνει μεγάλες μετακινήσεις για να «βολέψει» τη σατιρική εκπομπή.

Εως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαν πέσει υπογραφές. Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές ανακοινώσεις είναι θέμα λίγων ημερών.

 

enikos.gr