Ράγισε καρδιές ο Νίκος Οικονομόπουλος: Σήκωσε ψηλά την εικόνα της Παναγίας στην λιτανεία
1 year, 4 months ago
6

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος συμμετείχαν στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας, στον Βύρωνα.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο επιχειρηματίας είναι δύο δημόσια πρόσωπα που δεν έχουν κρύψει, κατά καιρούς, τη βαθιά πίστη τους στον Θεό.

Η βαθιά πίστη των Νίκου Οικονομόπουλου και Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στον Θεό

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, οι δύο άντρες εθεάθησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Βύρωνα, όπου τελέστηκε ο μεθέορτος εσπερινός και ακολούθησε η λιτανεία τόσο της εικόνας του εορτάζοντα Αγίου όσο και εκείνη της Παναγίας της Παρηγορήτριας, η οποία έχει συνδεθεί με ένα Θαύμα.

Οι δυο άνδρες σήκωσαν την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας από το προσκυνητάρι σε φορητή σκαλιστή προθήκη, για να γίνει η περιφορά της στους δρόμους γύρω από την εκκλησία, στον Βύρωνα, μαζί και με την εικόνα του Αγίου Δημητρίου και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Συγκινημένοι Νίκος Οικονομόπουλος και Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Φαίνονταν, μάλιστα, συγκινημένοι, ενώ δεν παρέλειψαν, μόλις επέστρεψαν την εικόνα στην εκκλησία, να προσκυνήσουν στη Χάρη της Παναγίας.

 

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι οι πιστοί που τους αναγνώρισαν, τόσο μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όσο και κατά την περιφορά των εικόνων και τους επιβράβευσαν για την πίστη τους.

Νίκος Οικονομόπουλος περιφορά εικόνας της Παναγίας

 

 Enimerotiko.gr