Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Τσοπέη: «Δυστυχώς ο Βασίλης έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό»
4 months, 25 days ago
6

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Μις Υφήλιος 1964 Κορίνα Τσοπέη, επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες που ζει τα τελευταία χρόνια προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του αδερφού της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τις δύσκολες στιγμές που περνά αποκαλύπτοντας πως έχει βιώσει και στο παρελθόν αντίστοιχες καταστάσεις με τον πατέρα και το σύζυγό της.

«Δυστυχώς ο Βασίλης έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα… Από το καλοκαίρι που είχα ξανάρθει και βρεθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν περίμενα όμως ότι θα τον δω σε τόσο προχωρημένη κατάσταση. Ο ίδιος έχει καταλάβει τα πάντα και αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο για την ψυχολογία του. Τις μέρες που έμεινα κοντά του τσακωνόμασταν να πιει λίγο νεράκι, μια γουλιά χυμό… Ήρθα να περάσω τα τελευταία Χριστούγεννα μαζί του… Τα έχω ξαναπεράσει και με τον μπαμπά μου και με τον σύζυγό μου και με πονάει πολύ αυτό το θέμα του καρκίνου…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Τσοπέη στη συνέχεια περιέγραψε την τελευταία συνάντηση με τον αδελφό της και μίλησε για τη μεγάλη της ελπίδα. «Κανείς δεν ξέρει το τέλος του καθενός μας και αυτό μου δίνει κουράγιο, ότι μπορεί να ζήσει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άλλωστε… Θα ήθελα να ζητήσω από την ανώτερη δύναμη που υπάρχει εκεί πάνω -αν με ακούει- να του δώσει παράταση ζωής… Όταν τον αποχαιρέτησα κοιμόταν. Έσκυψα πάνω από το προσκεφάλι του. Αρχισα να κλαίω. Τον αγκάλιασα, έκλεισα πίσω μου την πόρτα και έφυγα…», είπε.