Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του Πέτρου Πολυχρονίδη: Οι θάνατοι των παιδιών και τα προβλήματα
2 years, 2 months ago
6

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στη Νέα Βύσσα του Έβρου, όπου και βρίσκονται οι γονείς του παρουσιαστή από τον «Τροχό της Τύχης».

 

Ο παρουσιαστής είναι ένα «ευαίσθητο παιδί», δήλωσε στην δημοσιογράφο και στην κάμερα της εκπομπής η μητέρα του Άννα.

Η ίδια μίλησε για τον μοναχογιό της, αλλά και για την κόρη της Μαρία που έφυγε νωρίς από τη ζωή. «Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί, Πέτρος κι αυτός. Και μετά τη Μαρία. Είχαν προβλήματα φοβερά. Δεν τα έχει περάσει άλλος, αλλά αντέξαμε να μη δείξουμε στο παιδί πώς τα τραβάγαμε αυτά να μην τα περάσει στο μυαλό του» δήλωσε η κυρία Άννα και βουρκώνει δείχνοντας τον μοναχογιό της.

 

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Συγκλονίζει» η μητέρα του παρουσιαστή

Στη συνέχεια η ίδια μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, αλλά και για τα δύο παιδιά που έχασε. Το πρώτο παιδί, όπως εκείνη ανέφερε, το έχασε όταν ήταν βρέφος.

«Το παιδί μου δουλεύει από τα 18 του χρόνια. Μέχρι που μπήκε στον Τροχό δεν ήξερε κανείς από τους συνεργάτες του το πρόβλημά μας. Η Μαρία μου ήθελε να “φύγει” με αξιοπρέπεια. Στα τελευταία λεπτά που έπρεπε να διασωληνωθεί έπιασε και έγραψε του γιατρού ότι ο Θεός θέλει να φύγω» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του παρουσιαστή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

enimerotiko.gr