Reese Witherspoon: Η πρώτη φωτογράφιση της καριέρας της στα 14 της
1 year, 5 months ago
6

Η Reese Witherspoon ανέβασε την πρώτη φωτογράφιση της καριέρας της για το περιοδικό Seventeen, μετά το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην ταινία ” The Man in the Moon”, σε ηλικία 14 ετών, το 1991.

Η ηθοποιός ανακάλυψε το τεύχος του διμηνιαίου εφηβικού περιοδικού και ανέβασε τη throwback φωτογραφία της όπου ποζάρει σε εφηβική ηλικία στο πλευρό της συμπρωταγωνίστριάς της, Emily Warfield.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρήκα αυτή τη φωτογραφία. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι θα λιποθυμούσα από τον ενθουσιασμό, γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι στο περιοδικό Seventeen” έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε: “Δεν είχα ιδέα πού θα με πήγαινε αυτό το ταξίδι. Μια υπενθύμιση να συνεχίσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει!

Στις τρεις δεκαετίες που ακολούθησαν μετά τη φωτογράφιση αυτή, η ηθοποιός έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των Vogue, Vanity Fair, InStyle και Τhe Hollywood Reporter. Έχει πρωταγωνιστήσει σε 47 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ στη διάρκεια της καριέρας της, η ηθοποιός, που είναι από τις πιο καλά αμειβόμενες γυναίκες ηθοποιούς, έχει κερδίσει Όσκαρ, Emmy και δύο Χρυσές Σφαίρες.

instyle.gr