Ρένια Λουιζίδου: «Φρίκαρα με τα νεύρα του Πέτρου Φιλιππίδη – Δεν απέδιδα»
1 month, 21 days ago
6

Καλεσμένη στην εκπομπή «Tετ α τετ» βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου.

Η ηθοποιός μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για όλους και για όλα και έκανε ειδική μνεία στον Πέτρο Φιλιππίδης και στις κατηγορίες σε βάρος του.

Τι τόνισε για τη συνεργασία τους;

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό. Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαντούχος με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος».

«Εγώ δεν πρόλαβα να δω από τον Πέτρο πιο ακραίες καταστάσεις. Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις, δεν θέλω. Από κάποιο σημείο και μετά… είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν θέλω», κατέληξε.

Δείτε τι συνέντευξή της