Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη – «Ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός»
16 days ago
6

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου, ένα απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τρίτης (16/11).

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε ότι ήξερε πως είναι δύσκολος άνθρωπος, νευρικός και πιεστικός.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στεναχωρήθηκε με τις καταγγελίες που έγιναν για εκείνον καθώς τον γνωρίζει πολλά χρόνια.

Είπε συγκεκριμένα:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός δε θα αφαιρούσα καμία από αυτές τις τρεις λέξεις μετά τις καταγγελίες. Δε θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση.

Ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει κάτι πολύ σκληρό δε σημαίνει ότι κάποιες άλλες ώρες δε λειτουργεί συναισθηματικά. Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον Πέτρο τον ξέρω από μικρό παιδί. Τον ξέρω από την εποχή των Απαράδεκτων.

Ήξερα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος στη διαχείρισή του την καθημερινή με εκρήξεις, νευρικός, πιεστικός, αυταρχικός αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι, αυτά είναι πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δε γίνονται πίσω από ανοιχτές».