Ρένια Λουιζίδου: «Είχα δύο αποβολές, ό,τι κι αν σου λένε οι γιατροί, είναι ένα περίεργο πένθος»
2 years, 2 months ago
6

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της και τις ατυχείς προσπάθειες που είχε κάνει στο παρελθόν για να γίνει μητέρα

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου και αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει φτιάξει, αλλά και στις αποβολές που είχε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε αρχικά για το αν ήθελε να κάνει παιδιά. «Δεν είχα σκεφτεί αν θα κάνω ή δε θα κάνω παιδιά. Αυτό σου έρχεται αν βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να φανταστείς ότι μαζί του θα κάνεις παιδί», δήλωσε.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, είχε δύο αποβολές. «Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, ήρθαν αυτές οι δύο αποβολές που ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για μένα. Είναι ένα περίεργο πένθος, ό,τι και να σου λένε οι γιατροί, δεν μπορείς να αποφύγεις να το πάρεις βαριά και σκοτεινά μέσα σου. Βοήθησε η αισιοδοξία και η στήριξη που είχα από τον άνδρα μου. Τότε κατάλαβα ότι θέλω να κάνω παιδί. Την ώρα που κινδυνεύεις να μην μπορείς να κάνεις το θέλεις πραγματικά. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές, δεν θα είχα σήμερα τον Βίκτωρα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν στα πλαίσια του #metoo. «Όποιος έχει μυαλό και σκέφτεται, καταλαβαίνει ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο αυτό. Δεν χρειάζεται να απολογηθούμε. Πιστεύω ότι δείξαμε κότσια σε αυτόν τον χώρο. Είναι προς τιμήν αυτών των ανθρώπων που βγήκαν μπροστά και είχε κόστος», σημείωσε.