Ρένος Χαραλαμπίδης για κακοποίηση: “Είδαμε να κάνουν εγκληματικές πράξεις μέτριοι καλλιτέχνες”
3 years, 19 days ago
6

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα του Love It και τη Κατερίνα Νινιού, το μεσημέρι της Τρίτης και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις πρόσφατες καταγγελίες για κακοποίηση στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και το στίγμα που έχει αφήσει ο ρόλος του στη σειρά του Mega «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

 

Ο εγκλωβισμός του Ρένου Χαραλαμπίδη στον ρόλο του στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Αρχικά, για το ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Mega, Ρένος Χαραλαμπίδης υπογράμμισε ότι «συμβαίνει σε πολύ λίγους ηθοποιούς στην καριέρα τους να κάνουν έναν ρόλο που να ζει τόσα χρόνια. Όταν παίζεις έναν τέτοιο ρόλο, ο οποίος αφήνει ένα στίγμα που ταξιδεύει και στις νέες γενιές, καταλαβαίνεις πως καλώς ή κακώς εγκλωβίστηκες. Δεν είναι κακό και ο Τσάρλι Τσάπλιν τον Σαρλό έπαιξε».

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει πικραθεί από τις άδικες κριτικές επί προσωπικού

Όσον αφορά τις άσχημες κριτικές που έχει δεχτεί στην καριέρα του, επεσήμανε «υπάρχουν μες στα χρόνια και κάποιες κακές κριτικές, δίκαιες. Αυτές δεν με πίκραναν. Οι άδικες κριτικές που δεν έκριναν την δουλειά μου αλλά ήταν επί προσωπικού, με πίκραναν. Αυτοί που τις έγραφαν, όμως, δεν είναι πια στη δουλειά. Τους πήρε το ποτάμι».

 

Και συνέχισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης «Προσωπικά εγώ δεν ήμουν στον κύκλο των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άλλο στη ζωή και άλλο στην Τέχνη. Όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών, που βασάνισαν ηθοποιούς και είχαμε τρομερά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Άντε, τότε, να πεις πως δεν πειράζει, πως έφτιαξαν κάτι σπουδαίο… Εδώ έχουμε μετριότητες που βασανίζουν άλλους ανθρώπους. Είδαμε να κάνουν εγκληματικές πράξεις μέτριοι καλλιτέχνες. Είχαν αυτοανακηρυχθεί σε μεγάλοι καλλιτέχνες και επειδή ήταν μέτριοι, ήταν απαράδεκτοι».

Τέλος, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στον ρόλο που ερμηνεύει τη φετινή σεζόν στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια».

enimerotiko.gr