Ριάνα: Εορταστική… με σέξι προτάσεις για τον νέο χρόνο και πανικό από τους followers στα social
2 years, 2 months ago
6

H διάσημη pop star αναδεικνύει τα ιδιαίτερα σχέδια που η ίδια δημιουργεί, αφού διαθέτει τέλειες αναλογίες και σούπερ θηλυκό κορμί

Η Ριάνα διαφημίζει μόνη της τη σειρά εσωρούχων που λανσάρει η ίδια. Άλλωστε, πού θα βρει καλύτερο μοντέλο να αναδείξει τα «καυτά» και εκκεντρικά σχέδιά της; Η 33χρονη τραγουδίστρια διαθέτει σούπερ θηλυκό κορμί, ωραίες καμπύλες και επίπεδη κοιλιά.

Στην επίσημη σελίδα του brand της Savage X Fenty στο Instagram, δημοσίευσε την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου μία φωτογραφία της, όπου φορά ένα βυσσινί δαντελένιο σετ εσωρούχων, το οποίο αποτελείται από ένα υπέροχο σουτιέν και ένα ασορτί διαφανές, hot σορτς. Το λαιμό της κοσμεί ένα κολιέ choker με χάντρες, ενώ το look της αποθεώνουν τα ψηλοτάκουνα, κομψά πέδιλα. Εντυπωσιακό είναι και το χτένισμα της διάσημης καλλιτέχνιδας, με τις μακριές πλεξούδες της να αγγίζουν τη μέση της και άλλες να πέφτουν πάνω στο στήθος της. Για τα χείλη της επέλεξε ένα γυαλιστερό lipgloss και χάρισε λάμψη στα σμαραγδένια μάτια της με μία ματ σκιά.

Η Ριάνα ποζάρει με νάζι, σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση ανάμεσα σε δύο συρόμενες πόρτες, αποθεώνοντας το πανέμορφο σετ εσωρούχων, το οποίο έχει σχεδιάσει η ίδια. Οι χρήστες του Instagram υποκλίθηκαν στην ομορφιά της. «Είσαι καταπληκτική. Σε αγαπω βασίλισσα»«Είσαι απίστευτη»«Είσαι τέλεια» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει η ανάρτησή της στην σελίδα του brand Savage X Fenty, η οποία μετρά περισσότερους 4,6 εκατομμύρια followers.

ριανα

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, η πανέμορφη pop star  δημοσίευσε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φορά το ίδιο βυσσινί σετ εσωρούχων, αλλά και μία υπέροχη ρόμπα στην ίδια απόχρωση. Πιο σαγηνευτική από ποτέ, κοιτάζει προκλητικά το φακό, ενώ το κορμί της κάνει τη φαντασία των ανδρών να σκέφτεται…πονηρά. Στη λεζάντα σημειώνει: «Νέο σχέδιο Savage X Fenty για το νέο έτος».


Η δημοφιλής τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στα social media,  αφού κάθε ανάρτησή της «εκτοξεύει» τη θερμοκρασία και μαγνητίζει τα βλέμματα  των διαδικτυακών χρηστών.