Rick Astley: Δεν μετανιώνει που αποσύρθηκε στα 27 – «Θα είχα αυτοανατιναχθεί»
1 year, 8 months ago
6

Ο Rick Astley δεν μετανιώνει που αποσύρθηκε από τη μουσική στα 27 του χρόνια αφού είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός στη δεκαετία του ’80 με τη μεγάλη του επιτυχία “Never Gonna Give You Up”.

Νιώθω πως αν δεν το είχα κάνει τότε, θα είχα αυτοανατιναχθεί” είπε ο Βρετανός σταρ στο Page Six, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πλέον δεν το ένιωθε στην καρδιά του και ήταν η στιγμή για να προχωρήσει. “Το πρόβλημα με την pop μουσική είναι πως όταν βρίσκεσαι στην πραγματική pop μουσική όπως εγώ, είναι κάθε λεπτό και ώρα της καθημερινότητας ή τίποτα. Και δεν υπάρχει μέση λύση σε οτιδήποτε γιατί όλοι κάνουν τα πάντα, έτσι πρέπει να κάνεις τα πάντα”.

Ο 56χρονος σταρ προσθέτει ότι διαρκώς εμφανίζονταν νέα πρόσωπα πρόθυμα να κάνουν πράγματα που αυτός δεν ήταν. “Ήμουν πρόθυμος όταν ξεκίνησα αλλά δεν ήμουν πια στο τέλος οπότε σκέφτηκα ότι δεν το αγαπούσα αρκετά“.

Το 1987, ο Astley κυκλοφόρησε το single “Never Gonna Give You Up” από το πρώτο του άλμπουμ. Το τραγου΄δι έγινε Νο 1 σε 25 χώρες. Ακολούθησαν άλλες επιτυχίες όπως το “Together Forever” και το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου “Whenever You Need Somebody” αλλά γύρω στο 1994, ο Astley έφθασε στα όριά του. Πέρασε τα επόμενα χρόνια μεγαλώνοντας την κόρη του Emilie, με τη σύζυγό του, Lene Bausager.

Redferns

Αυτήν την περίοδο ο θρυλικός popstar κάνει περιοδεία με τους New Kids on the Block και τις Salt-N-Pepa και En Vogue. “Μετά τα όσα έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια, προτεραιότητα έχει να περνάμε καλά”

real.gr