Ρίκα Διαλυνά – Πώς αντέδρασε όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Γουόρεν Μπίτι
2 years, 5 months ago
6

«Ευτυχώς, τον αιφνιδίασα, κατάφερα να φτάσω στην πόρτα, την άνοιξα κι έφυγα σαν τρελή. Είχα πάθει σοκ», λέει η Ρίκα Διαλυνά.

Στην εφημερίδα On Time έδωσε συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Γουόρεν Μπίτι.

Πριν πάτε στην Αμερική, γνωρίσατε στη Ρώμη την Κλαούντια Καρντινάλε και πήγατε στο φεστιβάλ Βενετίας. Εκεί γνωρίσατε και τον Γουόρεν Μπίτι;

Ναι. Η συνάντησή μας όμως ήταν πολύ δυσάρεστη, γιατί δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από αυτόν. Πίναμε καφέ με την Κλαούντια Καρντινάλε εκεί που γινόταν το φεστιβάλ. Δίπλα μας ο Γουόρεν Μπίτι έδινε συνέντευξη. Μόλις με είδε, άφησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και ήρθε προς το μέρος μας. Μιλήσαμε και αρχίσαμε να περπατάμε αγκαζέ. Το διαμέρισμά του ήταν στο ισόγειο. Και με το που βρεθήκαμε εκεί, χωρίς εγώ να το ξέρω ότι εκεί είναι το διαμέρισμά του, κάνει μια απότομη κίνηση, ανοίγει την πόρτα και με χώνει με το ζόρι μέσα.

Κινήθηκε προς το μέρος μου για να με αγκαλιάσει κι εκεί έγινε χαμός. Ότι βρήκα μπροστά μου άρχισα να του το εκσφενδονίζω και του φώναξα να μου ανοίξει να φύγω. Ευτυχώς, τον αιφνιδίασα, κατάφερα να φτάσω στην πόρτα, την άνοιξα κι έφυγα σαν τρελή. Είχα πάθει σοκ. Με τόσες προσωπικότητες είχα συναντηθεί και όλοι μου φέρθηκαν με ευγένεια και σεβασμό. Κι αυτός να φερθεί έτσι; Με τον Γουόρεν Μπίτι συναντηθήκαμε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια στο Χόλιγουντ και μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να με δει. Εγώ του απάντησα “πολύ αργά”.

 

in.gr