Rita Ora: Επιστρέφει στη δουλειά με το σωστό… attitude
1 year, 7 months ago
6

Μετά τον γάμο της με τον Taika Waititi, η Rita επιστρέφει στη δουλειά και στο animation της Dreamworks, Kung Fu Panda που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2024.

H τραγουδίστρια δανείζει τη φωνή της στην επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων που περιλαμβάνει τον Jack Black στον ρόλο του Po the Panda. Η Ora θα κάνει το πρώτο της ντεμπούτο στη… φωνητική υποκριτική ως Wandering Blade, μια σκληρή Αγγλίδα ιππότη αρκούδο. Μαζί, αυτοί οι δύο αταίριαστοι πολεμιστές ξεκινούν μια επική περιπέτεια για να βρουν τα μαγικά όπλα και να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή.

Η Rita ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το διαφορετικό της… office look, επιλέγοντας αρβύλες σε συνδυασμό με crop top, κολάν, πουκάμισο, badass γυαλιά ηλίου και καπέλο του baseball, ενώ κράτησε μια πολύχρωμη τσάντα.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα της στο Tudum η Rita είπε: «Την έκαναν ξανθιά σαν εμένα. Και έβαλαν μερικές ακόμη βλεφαρίδες γιατί τους είπα: Είναι κορίτσι! Αλλά είναι σκληρή και δυνατή. Μου μοιάζει. Είναι σίγουρα σκληρά εργαζόμενη. Δεν αποσπάται εύκολα η προσοχή της. Οι γυναίκες γενικά είμαστε… χοντρόπετσες. Και μου αρέσει αυτό σε εμάς. Και έτσι δεν ήθελα να απαλλαγώ από αυτό το κομμάτι της θηλυκότητάς της, αλλά σίγουρα είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα».

real.gr