Rita Ora: Eπιβεβαίωσε επίσημα ότι παντρεύτηκε τον Taika Waititi πέντε μήνες μετά τον γάμο
1 year, 2 months ago
6

Rita Ora επιτέλους επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε τον Taika Waititi, ενώ περιέγραψε τον γάμο της ως “τέλειο” και “μία ξεχωριστή ημέρα.”

Η 32χρονη καλλιτέχνις ήταν καλεσμένη στο Heart Radio Breakfast για να προωθήσει το single της “You Only Love Me” που κυκλοφόρησε σήμερα, ενώ πόζαρε topless για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του.

Η Rita το δήλωσε πλέον ξεκάθαρα: “Ναι, παντρεύτηκα. Είμαι και επίσημα εκτός αγοράς, φίλοι μου. Επέλεξα να το κρατήσω πιο προσωπικό και περισσότερο για τον εαυτό μου, αλλά με το νέο μου βίντεο παίζω με αυτό που θα μπορούσε να είχε γίνει.”

Οι φήμες για τον κρυφό γάμο ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε με βέρα στο δάχτυλο. Η Rita και η Taika άρχισαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2021, ενώ το ειδύλλιό τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο μήνες μετά τον αρραβώνα του, δηλαδή τον Αύγουστο του 2022, με την Ora να μην επιβεβαιώνει τον γάμο. Τον Σεπτέμβριο δήλωσε ότι είναι πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν είπε ευθέως αν έχει παντρευτεί τον διάσημο σκηνοθέτη.

Η Rita Ora αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα πάρει το επώνυμο του διάσημου συζύγου της.

Όπως επεσήμανε: “Όταν άρχισαν οι φήμες, αν έχω ή δεν έχω, ήθελα να παίξω πάνω σ’ αυτό. Ήθελα να κάνω έναν γάμο που δεν πήγαινε σύμφωνα με το σχέδιο… Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό συνέβη στην πραγματικότητα.

Αναφερόμενη στη μεγάλη της μέρα, η Rita είπε: “Ήταν τέλεια. Ήταν ακριβώς, ακριβώς όπως την ήθελα! Ήταν όμορφη και τέλεια. Είναι ωραίο να κρατάω κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό μου μερικές φορές. Ήταν ωραία και γλυκά… Συγγνώμη, δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον. Μία μέρα θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι.”

Όσο για την πιθανή αλλαγή του ονόματός της, παραδέχθηκε πως “το έχω σκεφθεί να πάρω το όνομά του, αλλά έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό το όνομα Ora. Δεν ξέρω… Δεν το έχω αποφασίσει ακόμη.”

instyle.gr