Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής για «ενδοοικογενειακή βία» σε βάρος φίλης του
2 years, 2 months ago
6

Μήνυση κατάθεσε εις βάρος του Σεμέδο μια 28χρονη Πορτογαλίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής την χτύπησε πάνω σε καβγά εχθές το βράδυ στη Γλυφάδα – Αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή γύρω στη 01.00 π.μ.

Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία μιας 28χρονης Πορτογαλίδας, η οποία ισχυρίζεται ότι  ο παίκτης του Ολυμπιακού την χτύπησε πάνω σε καβγά εχθές το βράδυ.  Η γυναίκα έχει καταθέσει μήνυση κατά του παίκτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στη Γλυφάδα, όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής. Η συμπατριώτισσα του Σεμέδο τηλεφώνησε  στις 22.30 το βράδυ στο 100 και είπε ότι ο σύντροφός της την χτύπησε πάνω σε καβγά, και κατόπιν της πήρε το κινητό και την πέταξε έξω από το σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε αρχίσει να τσακώνεται στις 20.30 το βράδυ. Δύο ώρες αργότερα κάλεσε την Άμεση Δράση για να ζητήσει τη βοήθειά τους.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και βρήκαν την 28χρονη να τους περιμένει έξω από το σπίτι.  Στη συνέχεια ο Σεμέδο προσήχθη στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ασφάλειας Αλίμου.

Εκεί μεταφέρθηκε και η 28χρονη σύντροφός του και ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να την μεταπείσει και να ανασκευάσει τα όσα είχε πει. Ωστόσο είχαν κινηθεί οι διαδικασίες και ο Σεμέδο συνελήφθη  και κατά τη μία το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.