Ρούλα Κορομηλά – H συγκινητική ανάρτηση για εθελοντές και πυροσβέστες
2 years, 8 months ago
6

Μια συγκινητική ανάρτηση για τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλουν πυροσβέστες και εθελοντές για την κατάσβεση των πυρκαγιών που δοκιμάζουν τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, έκανε η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά παρακολουθεί και εκείνη όπως ολόκληρο το πανελλήνιο τις δραματικές εξελίξεις με τα δεκάδες πύρινα μέτωπα που καίνε σπίτια και δασικές εκτάσεις στην Ελλάδα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά, στέλνει το δικό της μήνυμα για την ανεκτίμητη συμβολή πυροσβεστών και εθελοντών, που μάχονται με τις φλόγες κάνοντας «το μερίδιο που τους αναλογεί» για την αντιμετώπιση μιας τεραστίων διαστάσεων καταστροφή.

Γράφει η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτησή της:

«Στη διάρκεια πυρκαγιάς στο δάσος, ζώα τρέχουν να σωθούν, εκτός από ένα Κολιμπρί.

Παίρνει μια στάλα νερό στο ράμφος και πετάει στη φωτιά.- Δε θα σταματήσεις έτσι τη φωτιά, του φωνάζει ο ελέφαντας.- Το ξέρω, απαντά το Κολιμπρί, αλλά κάνω όμως, αυτό που μου αναλογεί….» Πυροσβέστες και εθελοντές

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά στο Instagram:

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια απευθύνει το δικό της δημόσιο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους των πυροσβεστικών Αρχών.

«Οι ήρωες. Ψυχάρες! Μόνο σεβασμός, ευγνωμοσύνη και άπειρα ευχαριστώ και μπράβο. Συγκίνηση!

Σε όλους τους πυροσβέστες σε όλα τα μήκη κ τα πλάτη… Η δουλειά αυτή θέλει ψυχή και τσαγανό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά σε πρόσφατη ανάρτησή της.