Ρούλα Ρέβη: Η δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα της
1 year, 3 months ago
6

Ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη έχουν καταφέρει να δημιουργήσει μια από τις ευτυχισμένες οικογένειες. Η χρονιά που πέρασε όμως ήταν αρκετά δύσκολη και για τους δυο τους αφού είχαν δυο σημαντικές απώλειες. Συγκεκριμένα το2018 έφυγαν από τη ζωή οι μπαμπάδες και των δυο.

Ο Αποστόλης έχασε τον πατέρα του γνωστό ηθοποιό Γιάννη Τότσικα ενώ 3 μήνες μετά έχασε και η γνωστή φωτογράφος τον δικό της μπαμπά από ανακοπή καρδιάς.

Η φωτογράφος και κριτής του Project Runway σε έναν απολογισμό της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας  θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον πατέρα της αφού στο παρελθόν τον είχε στεναχωρήσει με τα όσα είχε δηλώσει για εκείνον.

«Χαίρομαι που ειστε όλοι χαρούμενοι όμορφοι και αισιόδοξοι σε όλες τις φωτο που βλεπω να ποσταρετε. Εγω είμαι όλα τα παραπάνω , πάντα ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος . Ούτε και ξέρω από που το πήρε το dna μου αυτό το προτέρημα , κάπου μέσα σε κάποιον από αυτούς που με έφτιαξαν θα υπήρχε προφανώς! Το 2018 , μου πήρε μακριά τον μπαμπά μου , ξαφνικα , έτσι ξαφνικα μου τα έκανε πάντα όλα ο τύπος αυτός! Τα περίμενα όλα από εκείνον ,έτσι έφευγε , ελεγε πάω για τσιγάρα και πηγαινε στην Αίγυπτο για 1 μήνα! Αυτό το ποστ του το χρωστάω γιατί έχω μιλήσει δημόσια για εκείνον και τον έχω πληγώσει, θέλω να πω πως μέσα από τα δικά του λάθη έψαξα και βρήκα τον εαυτό μου με κόπο , αυτομαστίγωμα και σκληρή αυτοκριτική ,και μετά εξαιτίας του έψαξα και βρήκα τον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά για τα παιδιά μου. Έτσι μπαμπά θέλω να σου πω πως τελικά έκανες πολλά για εμενα , πήρα άριστα μαθήματα ζωής μέσα από οτι ζήσαμε μαζί και τώρα σου ζητάω δημόσια συγνωμη και να ξέρεις πως τό τελευταίο μας ραντεβού , ξέρεις που,είναι η ποιο όμορφη στιγμή μου μέσα στο 2018! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρα που είχε το πρόσωπο σου εκείνη τη μέρα! Σου υπόσχομαι πως θα έχω μια καινουρια υπεροχη χρόνια» έγραψε στο Instagram.

View this post on Instagram

Χαίρομαι που ειστε όλοι χαρούμενοι όμορφοι και αισιόδοξοι σε όλες τις φωτο που βλεπω να ποσταρετε. Εγω είμαι όλα τα παραπάνω , πάντα ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος . Ούτε και ξέρω από που το πήρε το dna μου αυτό το προτέρημα , κάπου μέσα σε κάποιον από αυτούς που με έφτιαξαν θα υπήρχε προφανώς! Το 2018 , μου πήρε μακριά τον μπαμπά μου , ξαφνικα , έτσι ξαφνικα μου τα έκανε πάντα όλα ο τύπος αυτός! Τα περίμενα όλα από εκείνον ,έτσι έφευγε , ελεγε πάω για τσιγάρα και πηγαινε στην Αίγυπτο για 1 μήνα! Αυτό το ποστ του το χρωστάω γιατί έχω μιλήσει δημόσια για εκείνον και τον έχω πληγώσει, θέλω να πω πως μέσα από τα δικά του λάθη έψαξα και βρήκα τον εαυτό μου με κόπο , αυτομαστίγωμα και σκληρή αυτοκριτική ,και μετά εξαιτίας του έψαξα και βρήκα τον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά για τα παιδιά μου. Έτσι μπαμπά θέλω να σου πω πως τελικά έκανες πολλά για εμενα , πήρα άριστα μαθήματα ζωής μέσα από οτι ζήσαμε μαζί και τώρα σου ζητάω δημόσια συγνωμη και να ξέρεις πως τό τελευταίο μας ραντεβού , ξέρεις που,είναι η πιο όμορφη στιγμή μου μέσα στο 2018! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρα που είχε το πρόσωπο σου εκείνη τη μέρα! Σου υπόσχομαι πως θα έχω μια καινουρια υπεροχη χρόνια! ❤️❤️❤️❤️??????????????

A post shared by @ roula.revi on Dec 28, 2018 at 4:13am PST