Ρούμερ Γουίλις: Ποζάρει με σέξι μαγιό στις διακοπές της στην Ελλάδα και αντεπιτίθεται στα τρολ
2 years, 9 months ago
6

Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τα σχόλια των haters να χαλάσουν τις ξέγνοιαστες διακοπές της

Η Ρούμερ Γουίλις δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ορισμένα διαδικτυακά τρολ να της χαλάσουν τις ξέγνοιαστες διακοπές της στην Ελλάδα/

Η 32χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ μοιράστηκε με τους φαν της βίντεο και φωτογραφίες που τη δείχνουν να απολαμβάνει με ένα σέξι ολόσωμο μαγιό τον ήλιο και τη θάλασσα, λίγες μέρες αφότου «αντεπιτέθηκε» σε τρολ που κριτίκαραν το σώμα της.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της από τις διακοπές της με γιοτ στα ελληνικά νησιά, η Ρούμερ Γουίλις επιδεικνύει περήφανη το καλλίγραμμο σώμα της, ποζάροντας με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, γραφικά τοπία και ένα… redbull, το οποίο κατηγορεί ότι της «κλέβει την παράσταση». «Παράδεισος» είναι η μονολεκτική περιγραφή ενός βίντεο που δείχνει highlights από τις διακοπές της.

Λίγες μέρες νωρίτερα, σύμφωνα με το Page Six, η 32χρονη είχε αντεπιτεθεί σε haters που κριτίκαραν το σώμα της στις φωτογραφίες της στα social media λέγοντας ότι είναι υπερβολικά αδύνατη. Η Γουίλις χαρακτήρισε τα σχόλιά τους ανάρμοστα και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί να γίνεται body-shaming στη σελίδα της.

protothema.gr