Ροζάνα Κουτσούκου: «Η Εύη δεν έχει προσωπικότητα. Ήταν μέσα στην ειρωνεία και μπροστά στις κάμερες το έπαιζε γλυκιά»
9 months, 22 days ago
6

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα η Ροζάνα Κουτσούκου στο GNTM μετά την αποχώρησή της.

Η δημοφιλής παίκτρια αναφέρθηκε σε όσα έζησε στο σπίτι του ριάλιτι, αλλά έριξε και τα «βέλη»  της στην Εύη Ιωαννίδου και την «τριάδα της φωτιάς».

Ενδεικτικά ορισμένα από τα κυριότερα σημεία όσων δήλωσε στην πρωινή εκπομπή ήταν:

«Με βάση προσωπικότητας πιο πολύ. Είχαν πει ότι φέτος έψαχναν κάτι διαφορετικό και με προσωπικότητα. Εγώ πιστεύω ότι η Εύη δεν έχει προσωπικότητα… Δεν έχει καμία σχέση πως είναι μέσα στο σπίτι και πώς είναι μπροστά στις κάμερες. Μέσα στο σπίτι ήταν με το φρύδι μέχρι το Θεό και μέσα στην ειρωνεία και στις κάμερες ξαφνικά γίνεται γλυκιά… Έτσι ήταν σε όλες εκτός από τη Μέγκι και τη Μικαέλα.

Από την αρχή, αρχή ήταν έτσι. Απλά δεν ήθελαν να ασχοληθούν μαζί μας. Μας είχαν για πολύ παιδάκια και δεν θέλαν καν να ασχοληθούν.

GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Ροζάνας Κουτσούκου μετά την αποχώρησή της

Οι συγκεκριμένες τρεις δεν έβγαιναν ποτέ από το δωμάτιό τους. Εμείς όταν είχαμε ελεύθερο χρόνο παίζαμε να ξεχαστούμε και να ξεδώσουμε.

Δεν ήθελε καμία κοπέλα να είναι κοντά στην “τριάδα”… Στο δωμάτιο ήταν κάποιες φορές που ήταν ευχάριστες. Την περισσότερη ώρα έκραζαν τις υπόλοιπες κοπέλες, που έκανα εγώ παρέα… Είχα καταλήξει ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέμαι και να κουράζομαι εγώ ψυχολογικά. Δεν ένιωθα ωραία.».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί.