Σακίρα: Οι δύο όροι για να της επιτρέψει ο Πικέ να πάρει τα παιδιά στο Μαϊάμι
1 year, 7 months ago
6

Έπειτα από κάποιες εβδομάδες διαμάχης, η Shakira και ο Gerard Piqué φέρεται να κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία που αφορά στον χωρισμό τους, αλλά και στη μετεγκατάσταση των παιδιών τους στο Μαϊάμι μαζί με την Κολομβιανή superstar.

Κάτι τέτοιο διαφαίνεται σε μήνυμα που διέρρευσε από ΜΜΕ και σύμφωνα με το οποίο πλέον το ζευγάρι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.

facebook/Milan y Sasha Piqué Mebarak

Σύμφωνα με πληροφορίες του El Periódico, η Shakira δεν θα ήθελε πλέον να συνεχίσει να ζει στη Βαρκελώνη, αφού δεν έχει πλέον καμία σχέση με την πόλη μετά τον χωρισμό με τον άσο της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, φήμες αναφέρουν ότι, στην πραγματικότητα, η επιθυμία της να απομακρυνθεί οφείλεται στον Τύπο, ειδικά αφού επισημοποιήθηκε ότι θα δικαστεί μετά την απόρριψη της συμφωνίας από την Εισαγγελία της Βαρκελώνης, η οποία κατηγορεί την Κολομβιανή σταρ για φορολογική απάτη.

Το μήνυμα του Piqué στη Shakira στο Whatsapp

Σου εύχομαι το καλύτερο. Το σημαντικό είναι η ευτυχία και η ευημερία των παιδιών μας», είναι το μήνυμα που ενδεχομένως να έχει στείλει ο Piqué στη Shakira μετά την προσέγγιση εκ μέρους του για το μέλλον των παιδιών του.

Αυτό υποδηλώνει ότι ο παίκτης της Μπάρτσα θα έχει σκεφτεί τη θέση του, αφού θα θεωρούσε ότι δεν θα μπορούσε να βλέπει συχνά τα παιδιά του, αφού θα βρίσκονταν στις ΗΠΑ με τη μητέρα τους.

@gorkagurdi/Instagram

Φυσικά, σύμφωνα με πληροφορίες του “La mesa caliente” του Telemundo, αυτή η συμφωνία μεταξύ του πρώην ζευγαριού θα μπορούσε να έχει δύο αδιαπραγμάτευτους όρους: η Shakira πρέπει να πληρώσει ένα χρέος 400.000 δολαρίων και, επιπλέον, να δίνει στον Piqué πέντε εισιτήρια πρώτης θέσης τον χρόνο για να ταξιδεύει στο Μαϊάμι για να δει τα παιδιά του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TV3, ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο πρόγραμμα “Nexes” για το πώς πιστεύει ότι τα παιδιά του βιώνουν αυτή την κατάσταση:

“Έχουν έναν μπαμπά νούμερο ένα και μια μαμά νούμερο ένα. Πρέπει να είναι δύσκολο για αυτούς“.