Σάκης Κατσούλης: Αυτή είναι η άγνωστη αδερφή του, Μίνα – Μαθεύτηκε η πραγματική σχέση της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη
1 year, 3 months ago
6

Ο Σάκης Κατσούλης είναι σίγουρα από τα πρόσωπα του Survivor All Star που έχουν ξεχωρίσει.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει την τύχη να είναι από τους άνδρες που περιτριγυρίζονται από όμορφες γυναίκες, οι οποίες μάλιστα τού έχουν αδυναμία.

 

Γιατί πέρα από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη σύντροφό του με την οποία πέρασαν δια πυρός και σιδήρου για να είναι και πάλι μαζί, έχει στο πλευρό του και την αδελφή του, τη Μίνα, με την οποία είναι πολύ δεμένοι.

Μάλιστα, τον καιρό που εκείνος ήταν στον Άγιο Δομίνικο και κατάφερε τελικά να κερδίσει το Survivor, η Μίνα η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική, ήταν η πιο ένθερμη υποστηρίκτριά του και εκείνη που όταν ένιωθε πως αδικείται ο αδελφός της, τον υπερασπιζόταν με κάθε τρόπο.

 

Σάκης Κατσούλης: Η κούκλα αδελφή του και η σχέση της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Εκείνη την εποχή, η Μίνα είχε μιλήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή και συγκεκριμένα σε εκείνη του Γιώργου Τσαλίκη με τίτλο «60 Seconds on Call» στον Sfera 102,2 για τον Σάκη. Τότε είχε ερωτηθεί πώς είχαν αντιδράσει οι γονείς τους όταν είχαν δει τον Σάκη να καβγαδίζει με τους συμπαίκτες του και είχε πει η Μίνα:

«Αν εγώ ξαφνιάστηκα μια φορά, οι γονείς μας ξαφνιάστηκαν 10 που είδαν έτσι το παιδί τους. Ξανά λέω ότι ο Σάκης μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα, ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και ο μπαμπάς όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα του και η μαμά όσο μπορούσε κι εκείνη. Ήταν μια αντίδραση που ο Σάκης δεν είχε βγάλει ποτέ. Δηλαδή αν ένα παιδί, ο χαρακτήρας του είναι αυτός – όπως τον θεωρούν τραμπούκο κλπ – δεν θα περιμένει να πάει στο Survivor να το βγάλει, θα το βγάλει και μέσα στα γήπεδα. Εμείς το είδαμε για πρώτη φορά».

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είπα στην κόρη μου το παιδί να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, “καταρχήν θα κάνω κορίτσι”»

Όταν είχε ερωτηθεί για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τότε δεν ήταν σε καλή φάση, η Μίνα Κατσούλη είχε αποκαλύψει:

«Ο Σάκης δεν έχει κακία με κανέναν, ακόμα και αν χώρισαν όπως λένε. Αυτά είναι προσωπικά τους. Ο Σάκης δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Θα προσφέρει τη βοήθειά του. Στην κοπέλα που λες τον βλέπω πολύ άνετο, θέλει να τους βοηθήσει όλους, θέλει να τους ξαναενώσει γιατί είναι ομάδα. Θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνισμα. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ».

 

Τώρα πια που το ζευγάρι έχει πάρει τις αποφάσεις του και είναι ερωτευμένο και με κοινούς στόχους για το μέλλον, η Μίνα δείχνει και πάλι να στηρίζει τον αδελφό της και μάλιστα έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις της με τη Μαριαλένα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

 Enimerotiko.gr