Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Ο γάμος, το Survivor και η νέα ζωή μαζί
2 years, 5 months ago
6

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2night Show» τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Το «αχώριστο» ζευγάρι, που γνωρίσαμε μέσα από το «Survivor» μιλά για τον χωρισμό, αλλά και την επανασύνδεσή του, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Το κυνηγητό

«Δεν είχα λόγο να μη δεχτώ την πρόταση. Ήθελα να πάω να τη βοηθήσω, κανείς δεν την γνωρίζει όπως εγώ. Έβλεπα μια διαφορετική Μαριαλένα στο Survivor. Ήταν νευρική, είχε χάσει το χαμόγελό της. Μου έλειπε σαν άνθρωπος, όταν χωρίσαμε. Την διεκδικούσα αρκετούς μήνες μέχρι να την κερδίσω. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης σαν το Survivor, δεν μπορείς να κρυφτείς, δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό.

Όταν βάζεις έναν γονιό σε μια τέτοια περιπέτεια, δεν μπορείς να το πιστέψεις. Τον παππού μου πήγαν και βρήκαν τον παππού μου στο Ξυλόκαστρο. Είναι ένας μεγάλος άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολλά, ήταν απαράδεκτο. Έπρεπε να σεβαστούν την ηλικία του. Δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Οι γονείς μου δεν μίλησαν ποτέ, τους το ζήτησα πριν μπω στο παιχνίδι».

Η νέα κοινή ζωή

«Η αλήθεια είναι ότι όταν μπήκε έπαθα σοκ. Είχα πάει στη ζούγκλα για να μη τον βλέπω και ήρθε. Ο καθένας θα πάθαινε αυτό το σοκ. Μετέπειτα άλλαξαν κάποια δεδομένα, κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ραγδαία. Είμαστε παντού μαζί πλέον», είπε η Μαριαλένα

«Πάρα πολλά βράδια μένουμε μαζί. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Δεν συγκατοικούμε σαν ζευγάρι, απλά μένουμε ως αργά και κοιμόμαστε μαζί. Δεν είμαστε δύο άνθρωποι που γνωριστήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν ζευγάρι δύο χρόνια. Είναι πολύ διαφορετικό», αποκάλυψε ο Σάκης

 

in.gr