Σάκης Τανιμανίδης: Έτοιμος για τρίτο παιδί με τη Χριστίνα Μπόμπα – Η επική ατάκα στον «αέρα»
1 year, 21 days ago
6

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα αλλά και στο να αποκτήσουν τρίτο παιδάκι.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ο παρουσιαστής σημείωσε για την εκπομπή που κάνει: “Έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου αλλά επειδή ακόμη τρέχει το Dragons’ Den να μην το γκαντεμιάσω, που λένε! Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε!”

Όσο για το αν πρόκειται να κάνει εκπομπή με τη Χριστίνα Μπόμπα είπε την επική ατάκα: “Με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμη, αντί για εκπομπή, κάνα παιδάκι να αρχίσουμε… Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία!.. Έχει ακουστεί πολλές φορές αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει, δεν έχει σχέση με τις μικρές.”

Πριν από λίγους μήνες σε ανάλογη ερώτηση για το αν το ζευγάρι θα παρουσίαζε μαζί εκπομπή, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πει:  “Μας έχει περάσει από το μυαλό 1.000 φορές να κάνουμε κάτι μαζί με την Χριστίνα, αλλά η σκέψη από την υλοποίηση, απέχουν. Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπαμε μόνοι μας.”

instyle.gr