Σάκης Τανιμανίδης: Το τρυφερό μήνυμα για τον επέτειο γάμου του με τη Χριστίνα Μπόμπα
6 months, 17 days ago
6

Την πρώτη επέτειο γάμου τους γιορτάζουν σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Με αφορμή αυτή την ξεχωριστή για εκείνους μητέρα ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει και δημόσια την αγάπη του για τη Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Πέρασε ένας χρόνος και εντυπωσιάζομαι ακόμα με το πόσο τυχερός είμαι που με παντρεύτηκες. Το χαμόγελό σου… ο λόγος για να χαμογελάω! Σ’ αγαπώ!»

View this post on Instagram

Πέρασε ένας χρόνος και εντυπωσιάζομαι ακόμα με το πόσο τυχερός είμαι που με παντρεύτηκες! 🍀 Το χαμόγελό σου…ο λόγος για να χαμογελάω! Σ’αγαπώ! ❤️ #you #are #the #shine #in #my #life #happyanniversary

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Sep 1, 2019 at 9:18am PDT

Με την σειρά της και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Καππαδοκία στην οποία έγραψε: «Η ζωή μαζί σου βγαλμένη από παραμύθι. Σ’ αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο! Χρόνια μας πολλά!»

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

Η ζωή μαζί σου βγαλμένη από παραμύθι ❤️ Σ’αγαπώ! … κάθε μέρα και περισσότερο! ❤️ Χρόνια μας πολλά! 🎂 #myprince #sakischristina . #upintheair #hotairballoonflight #cappadociaturkey #cappadocia #arianalodge

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Sep 1, 2019 at 5:59am PDT