«Σάκης Βαν Γκογκ»! Τώρα και… ζωγράφος ο Ρουβάς
1 year, 8 months ago
6

Ταλέντο και στη ζωγραφική

Τραγουδιστής, παρουσιαστής, ηθοποιός, τώρα και… ζωγράφος! Μα, πόσα ταλέντα πια διαθέτει αυτός ο Σάκης Ρουβάς;

Αν κρίνουμε από το έργο που φιλοτέχνησε πρόσφατα και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media, τότε μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο 49χρονος σταρ από την Κέρκυρα και κριτής στο «The Voice»… το ‘χει γενικά με την καλλιτεχνία!

Ο Σάκης, ο οποίος εν μέσω πανδημίας και lockdown αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του με τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και κάνοντας δουλειές τόσο στον κήπο όσο και στο θερμοκήπιο που έχει φτιάξει μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, πήρε την απόφαση να πιάσει και τα πινέλα!

Ο ίδιος μάλιστα συνόδευσε την ανάρτηση με το δημιούργημά του με μια φράση του διάσημου Γάλλου ζωγράφου Εντγκάρ Ντεγκά. «Art is not what you see but what you make others see – Η τέχνη δεν είναι ό,τι βλέπεις αλλά ό,τι κάνεις τους άλλους να βλέπουν» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς κάτω από τη ζωγραφιά του, συγκεντρώνοντας πολύ ενθαρρυντικά σχόλια.

Σημειώνεται πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγαπημένος καλλιτέχνης δημοσιεύει έργο του στα social media. Πριν από λίγες μέρες μοιράστηκε με τους followers φωτογραφίες, όπου απόλυτα αφοσιωμένος και με τα χέρια του μουντζουρωμένα από χρώματα ζωγράφιζε και πάλι. Να περιμένουμε άραγε και έκθεση ζωγραφικής στο μέλλον;

newsbreak.gr