Salma Hayek: Δεν θέλει να κακομαθαίνει τα παιδιά της – «Είναι ταπεινά»
1 year, 3 months ago
6

Μπορεί η Salma Hayek να είναι πάμπλουτη αφού είναι μια Χολιγουντιανή σταρ και παραγωγός, αλλά και σύζυγος ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, του Francois-Henri Pinault. Ωστόσο, δεν θέλει τα παιδιά της να είναι κακομαθημένα, κάτι που φαίνεται ότι η ίδια το έχει πετύχει.

“Τα παιδιά μου είναι ταπεινά. Δεν ξέρω πώς το έκανα, αλλά νομίζω ότι αυτό που ήταν υπέροχο είναι ότι έχουν ένα μεγάλο φάσμα πραγμάτων”, είπε στο Page Six η Hayek, που είναι παντρεμένη με τον Γάλλο “βασιλιά της μόδας”, όπως αποκαλείται ο François-Henri Pinault.

“Οπότε για τα Χριστούγεννα μου αρέσει να ανοίγουν εκατομμύρια δώρα, αλλά μερικά από αυτά είναι πολύ μικρά και ουσιαστικά, μερικά είναι πολύ ανόητα και παιχνιδιάρικα και μετά παίρνουν ένα ή δύο πολύ ωραία”.

Ο Pinault είναι ο CEO του διεθνούς ομίλου πολυτελών ειδών Kering, που έχει οίκους όπως οι Gucci, Saint Laurent και Balenciaga. Είναι παντρεμένος με τη Salma Hayek από το 2009 και έχουν μαζί μια κόρη, τη 15χρονη Valentina.

Credit: Salma Hayek Pinault/Instagram

Ήταν παντρεμένος με την Dorothée Lepère από το 1996 έως το 2004. Απέκτησαν δυο παιδιά μαζί, τον François, που γεννήθηκε το 1998 και τη Mathilde, που γεννήθηκε το 2001. Είχε σχέση με τη Linda Evangelista για κάποιους μήνες, από τον Σεπτέμβριο 2005 έως τον Ιανουάριο 2006 με τον γιο τους Augustin James Evangelista να γεννιέται τον Οκτώβριο του 2006.

Η Hayek έχει πολύ καλή σχέση με τα τρία παιδιά του συζύγου της και λέει μάλιστα ότι έχει τέσσερα παιδιά.

Στο μεταξύ, η 56χρονη σταρ λέει ότι παρά την εμμονή του Xόλιγουντ με τα νιάτα δεν ανταγωνζεται κάθε νέα ενζενί.

Κοπελιά, είμαι πολύ απασχολημένη για να συγκρίνομαι ή να ανταγωνίζομαι αυτές τις άλλες γυναίκες”, είπε κατά την κυκλοφορία του νέου τεύχους του περιοδικού DuJour, του οποίου κοσμεί το εξώφυλλο. “Έχω τέσσερα παιδιά και τριάντα ζώα, οπότε κάνω το δικό μου πράγμα. Οπότε δεν κοιτάζω άλλες γυναίκες σ’ αυτήν τη βιομηχανία. Απλώς πρέπει να συμβαδίζω εγώ με τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα μεγάλο έργο και σ’ αυτό εστιάζω μόνο”.

instyle.gr