Salma Hayek: Επανασύνδεση με τον Antonio Banderas στο κόκκινο χαλί
1 year, 3 months ago
6

Mία στιγμή αλά Σταχτοπούτα έζησε η Salma Hayek στην πρεμιέρα του “Puss in Boots: The Last Wish” στη Νέα Υόρκη.

Η σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με άκρως πριγκιπική εμφάνιση, ενώ στο πλευρό της στάθηκε όχι ο… πρίγκιπάς της, αλλά ο πολύ καλός φίλος και συμπρωταγωνιστής της, Antonio Banderas. Εκείνος πάλι επέλεξε ένα πιο απλό στιλ, φορώντας σκούρο μπλε δερμάτινο τζάκετ.

H Salma Hayek και ο Antonio Banderas είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο “Desperado” του 1995, με την ερωτική τους σκηνή να ανάβει φωτιά στην οθόνη, αν και το γύρισμά της ήταν αρκετά δύσκολο για τη Μεξικανή σταρ, που απέδωσε τα εύσημα στον συμπρωταγωνιστή της, λέγοντας ότι ήταν ένας τέλειος τζέντλεμαν.

Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Αntonio, ήταν ένας απόλυτος κύριος και τόσο ευγενικός, και είμαστε ακόμη πολύ καλοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Με τρόμαζε που για εκείνον δεν ήταν τίποτα… Ποτέ δεν είχα βρεθεί μπροστά σε κάποιον, σ’ αυτήν την κατάσταση… Άρχισα να κλαίω και εκείνος μου είπε: “Θεέ μου. Με κάνεις να νιώθω απαίσια”. Και ντρεπόμουν τόσο πολύ που έκλαιγα” είχε πει η Salma Hayek, μεταξύ άλλων, για την ερωτική σκηνή τους.

Oι δυο τους στη διάρκεια των χρόνων έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές μαζί και έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μία στενή φιλία. “Η φιλία μας είναι πολύ σημαντική. Αρχικά, είμαι πολύ περήφανη για εκείνον” είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο Today η Salma Hayek έχοντας στο πλευρό της τον Antonio Βanderas.

Σημείωσε ότι οι δυο τους γνωρίζονται για περισσότερα από 20 χρόνια. “Ακόμη περισσότερα” παρενέβη ο Banderas με τη Hayek να συμφωνεί. “Ακόμη περισσότερα, ίσως να μην λέμε πόσο πολλά” αστειεύτηκε η Μεξικανή σταρ.

Σημείωσε ακόμη ότι η φιλία τους έχει αντέξει την απόσταση καθώς οι δυο τους στη διάρκεια των χρόνων έχουν ζήσει σε διαφορετικές χώρες. “Πρέπει να ζήσεις παντού γιατί ο Antonio όχι μόνο δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται – ποτέ, ποτέ, αλλά και μετακινείται διαρκώς και το να μείνουμε φίλοι για τόσο καιρό είναι υπέροχο” τόνισε και πρόσθεσε: “Και όσον αφορά στη δουλειά είναι το γούρι μου, μου χάρισε την αρχή μου” είπε αναφερόμενη στον ρόλο που την καθιέρωσε στο Desperado..

instyle.gr