Σάλoς με την Ελένη Μενεγάκη: Η Φιλιππινέζα της και ο μισθός που παίρνει για τα «Βασιλικά» της καθήκοντα
1 year, 11 months ago
6

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο επιτυχημένες διάσημες Ελληνίδες και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ελληνικής τηλεόρασης, επί σειρά ετών, εξασφαλίζοντας δόξα και χρήματα, έχοντας, όμως, ελάχιστο χρόνο για το σπίτι, οπότε έχει μία Φιλιππινέζα να τη βοηθάει.

 

Η παρουσιάστρια μένει με την οικογένειά της σ’ ένα τεράστιο σπίτι στα Μελίσσια, οπότε χρειάζεται βοήθεια για τις δουλειές, οι οποίες πρέπει να γίνονται σε καθημερινή βάση.

Οι απαιτήσεις της Ελένης Μενεγάκη από τους ανθρώπους που τη βοηθάνε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό της ξεπερνά τα δύο άτομα, ενώ η Ελένη Μενεγάκη θέλει να είναι έμπιστοι οι άνθρωποι που είναι κοντά της, ειδικά αυτοί που μπαίνουν στο σπίτι της.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την στιγμή που η παρουσιάστρια είχε διώξει έναν Φιλιππινέζο από το σπίτι της, νομίζοντας ότι εκείνος έδωσε την πληροφορία της τέταρτης εγκυμοσύνης της στους δημοσιογράφους, ενώ η αλήθεια είναι πως οικογενειακό της πρόσωπο το είχε πει.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης κατηγορήθηκε ότι είχε απότομη συμπεριφορά, καθώς και πρώην συνεργάτης της είχε γράψει ένα ανώνυμο κείμενο, στο οποίο κατήγγειλε ότι πέταξε ντοσιέ στο κεφάλι της.

 

Μετά την απόλυση του Φιλιππινέζου, η Ελένη Μενεγάκη προσέλαβε μία Φιλιππινέζα, η οποία την βοηθάει σε όλες τις δουλειές, όπως κουβαλάει τα ψώνια, καθαρίζει το σπίτι και την ξελαφρώνει από τα πολλά βάρη.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τις είχε “τσακώσει” έξω από το καράβι για την Άνδρο, που βοηθούσε την παρουσιάστρια να ξεφορτώσει τις ντομάτες.

Η Ελένη ήταν βιαστική για το καράβι και το προσωπικό να την ακολουθεί, ενώ στη συνέχεια βγήκε και ο οδηγός της να βάλει ένα χεράκι για να φύγει γρήγορα το καράβι και να μπουν μέσα.

 

Ο μισθός που δίνει η Ελένη Μενεγάκη στη Φιλιππινέζα

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει απαιτήσεις και να θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, ωστόσο, πληρώνει καλά το προσωπικό της γι’ αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μισθός της Φιλιππινέζας ανέρχεται σε 1.200 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη Φιλιππινέζα

 

enimerotiko.gr