Σάλος με το κορονοπάρτι του Μεντί – Ο ποδοσφαιριστής έφερε αεροπορικώς από την Ελλάδα 22χρονη
3 years, 3 months ago
6

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με τον Μπέντζαμιν Μεντί και το κορονοπάρτι που διοργάνωσε την Πρωτοχρονιά παρά τις απαγορεύσεις λόγω του κορονοϊού. Ο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο επίκεντρο για λάθος λόγους για δεύτερη φορά φέτος. Ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, έφερε αεροπορικώς από την Ελλάδα, μια 22χρονη Ιταλίδα για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά. Το πάρτι κράτησε τέσσερις ημέρες σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα. Ο 26χρονος είχε γνωρίσει την Claudia Marino το καλοκαίρι και την έπεισε να ταξιδέψει από την Αθήνα στο σπίτι του στο Cheshire, στις 29 Ιουνίου. Τότε, η βρετανική κυβέρνηση είχε επιβάλλει μέτρα για τον κορονοϊό που προέβλεπαν ότι οι ταξιδιώτες που έφθαναν στη χώρα από τις 6 Ιουνίου να παραμένουν σε απομόνωση για 14 ημέρες. Τότε η 22χρονη είχε στείλει στον ποδοσφαιριστή ένα μήνυμα για τα αυστηρά μέτρα και ένα emoji που έκλαιγε. Εκείνος της απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα. “Θα μείνεις στο σπίτι μου. Είναι εντάξει, γιατί δεν πρόκειται να το ελέγξουν” της έγραψε.

Η Κλαούντια παραδέχτηκε ότι ήταν ευκαιρία για διασκέδαση. Πρόσθεσε: “Δεν είμαι αφελής και ξέρω πώς είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν μια εμπειρία. Ήταν ελεύθερος, οπότε δεν πλήγωσα κάποιον. Ήπιαμε ποτά και γελάσαμε. Μια μέρα με πήγε στο Λιντς όπου είδε τον οδοντίατρό του”. H 22χρονη επέστρεψε στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου και τότε ο ποδοσφαιριστής της έστειλε μήνυμα για να σβήσει ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει εκείνη στο instagram και την έδειχνε μέσα στο σπίτι του.

Η συγγνώμη για δεύτερη φορά

Η συμπεριφορά του θα είναι το αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από την Μάντσεστερ Σίτι με τον σύλλογο να είναι «απογοητευμένος» από την παραβίαση των κανόνων απομόνωσης του Covid-19. Ο Μεντί προσκάλεσε τρία άτομα από το εξωτερικό του σπιτιού του σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του 26χρονου. Ένας εκπρόσωπος της Σίτι δήλωσε: “Ο σύλλογος γνωρίζει για την παραβίαση των μέτρων από τον ποδοσφαιριστή και τις επακόλουθες αναφορές των μέσων ενημέρωσης για αυτό. Ενώ είναι κατανοητό ότι στοιχεία αυτού του περιστατικού έχουν παρερμηνευθεί στις αναφορές και ότι ο παίκτης έχει ζητήσει συγγνώμη δημοσίως για το λάθος του, ο σύλλογος απογοητεύτηκε όταν έμαθε για την παράβαση και θα διεξαγάγει εσωτερική έρευνα”.

Πηγή: Sun, Guardian

enikos.gr