Σαν να μην πέρασε μια μέρα -Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην τηλεόραση και είναι πιο φρέσκια από ποτέ
5 months, 12 days ago
6

«Σας αγαπώ», αυτή η φράση -την οποία την έλεγε με το κλείσιμο της εκπομπής της «Τα τετράγωνα των αστέρων» τη δεκαετία του ’80- ανήκει στην Μαρία Αλιφέρη. 

Την αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής οικογένειας, που άνοιξε τον δρόμο για πολλά ακόμη τηλεπαιχνίδια. 

Ενα τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε από την ΕΡΤ το 1980 σε σκηνοθεσία Μεγακλή Βιντιάδη και κεντρική παρουσιάστρια την Μαρία Αλιφέρη.  

Απ’ ότι φαίνεται η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στις οθόνες μας σε γκεστ ρόλο-έκπληξη έπειτα από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα από το 2008, όταν έκανε ένα guest ρόλο στις «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» του Mega. 

Την είδηση αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας, αναρτώντας και τα σχετικά καρέ στον λογαριασµό του στο Instagram, γράφοντας με χιούμορ: «Μαρία Αλιφέρη….. Κρατήστε αυτό το όνομα. Είναι νέα στον χώρο, αλλά είναι ανοιχτή και πρόθυμη να μάθει. Είναι ταλαντούχα, δεν θα σας το κρύψω. Χρειάζεται όμως λίγη καθοδήγηση . Εδώ στιγμιότυπο από το σεμινάριο μου «μπροστά από την κάμερα». 

Η Μαρία Αλιφέρη θα έχει έκτακτη συµµετοχή στην κωµική σειρά του Open «Για πάντα παιδιά».

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s all about having fun. Being positive is the best power of all. Such a pleasure working with you girl…. #giapantapaidia @opentvgr #thebestjobintheworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ apostolis_totsikas_official στις 5 Νοέ, 2018 στις 10:15 πμ PST

(Πατήστε δεξιά στο βελάκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες):

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

……Μαρία Αλιφέρη….. Κρατήστε αυτο το όνομα. Ειναι νέα στον χώρο αλλά ειναι ανοιχτή και πρόθυμη να μάθει. Ειναι ταλαντούχα δεν θα σας το κρύψω. Χρειάζεται ομως λίγη καθοδήγηση . Εδω στιγμιότυπο απο το σεμινάριο μου «μπροστα απο την κάμερα». #giapantapaidia @opentvgr #mariaaliferieisaithea #somuchfunshootingwiththisbrilliantactress #fun #actorslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ apostolis_totsikas_official στις 5 Νοέ, 2018 στις 6:38 πμ PST

Τα «Τετράγωνα των Αστέρων» με την υπέροχη και μοναδική Μαρία Αλιφέρη τη δεκαετία του ’80: