Σάντρα Βουτσά: Στα δικαστήρια με την Θεανώ Παπασπύρου για τη περιουσία του Βουτσά
2 years, 11 months ago
6

Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρας της Σάντρας Βουτσά με την μητριά της, Θεανώ Παπασπύρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά ζήτησε από την πρώην σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου τους πίνακες που είχε αγοράσει ο πατέρας της, καθώς τους φύλαγε για τις κόρες του, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ να ακολουθήσω τη νομική οδό»

Οι τελευταίες δηλώσεις της Σάντρας για το εν λόγω θέμα έγιναν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», η οποία είχε πει χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν μίλησα για καμιά περιουσία, ούτε για ακίνητα, ούτε για τίποτα. Εγώ μίλησα για αυτό το δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου, σε εμάς τις τρεις του κόρες. Για περιουσιακά στοιχεία, εγώ δεν έχω μιλήσει. Αναφέρθηκα σε ένα συγκεκριμένο πράγμα (…) δεν είπα για θέματα περιουσίας και θεωρώ αδιανόητο, από τη στιγμή που την εμπιστεύτηκε τη Θεανώ ο πατέρας μου προκειμένου να τα φυλάξει αυτά τα κομμάτια. Ο πατέρας μου είχε πει στη Θεανώ πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μοιράσει τους πίνακες στις κόρες του. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί δεν σέβεται την επιθυμία του… Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ να ακολουθήσω τη νομική οδό γιατί η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια».

Τι απαντά ο δικηγόρος της;

Η Σάντρα Βουτσά απευθύνθηκε στο δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο με σκοπό να αναλάβει την υπόθεση, καθώς όλα δείχνουν πως μόνο η νομική οδός είναι η μόνη λύση που θα δώσει απαντήσεις.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εφημερίδα On Time, λέγοντας χαρακτηριστικά για την υπόθεση: «Οπωσδήποτε θα γίνουν νομικές ενέργειες, είναι θέμα χρόνου. Μόλις έχω όλα τα στοιχεία που θέλω, θα προχωρήσουμε άμεσα».

in.gr